Last minute korting Kabouter Plop Familietent

Last minute korting
Kabouter Plop Familietent

Exclusief bij BestCamp kun je de extra ruime Kabouter Plop Tent huren. Deze bungalowtenten zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen maar zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met oudere kinderen. Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen in de zomervakantie!

De Kabouter Plop Familietenten zijn comfortabele bungalowtenten met een grote luifel en vier degelijke bedden! Kleine kinderen zien na het openen van de bekende Plop-voordeur afbeeldingen van hun favoriete kabouter en een rode plafond met witte stippen. Ouders en oudere kinderen ervaren een kwaliteitstent met hoog plafond, ruime slaapcabines, een mooie luifel en goede bedden.

 

Deelnemende campings in België (klik op naam camping voor meer informatie en prijsopgave): 

Ardennen Camping Bertrix:
20% korting tot 4 september

Camping Westende:
40% korting op de Kabouter Plop familietent tot 21 augustus.
20% korting op de Kabouter Plop familietent van 21 tot 28 augustus.

Camping de Chênefleur:
25% korting tot 1 september (bij een minimum verblijf van 3 nachten).

Camping Parc La Clusure:
20% korting tot 4 september.
€ 599,00 van 12 tot 19 augustus en € 499,00 van 19 tot 26 augustus inclusief vier personen, lakenpakketten, toeristenbelasting, eindschoonmaak en reserveringskosten. Exclusief waarborgsom (€ 70,00). 

De korting wordt berekend over de basishuurprijs (niet over bij te boeken / verplichte extra's). De korting is enkel van toepassing op nieuwe reserveringen en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.  


Totaal 1 camping

v.a. € 170 Camping Parc La Clusure
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Camping Parc La Clusure

België Belgische Ardennen

Camping Parc La Clusure ligt In het hart van de Belgische Ardennen, tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort en is een schitterende ANWB 5 sterren camping. De ligging van Ardennen Camping Parc La Clusure in een prachtige vallei aan de oevers van het visrijke riviertje de L’Homme, is uniek.

Bekijk camping