Nazomerkorting in België met de Margriet Er op Uit actie

Nazomerkorting in België met de Margriet Er op Uit actie

We staan nu in de Margriet Er op Uit bijlage, vandaar deze leuke aanbiedingen. Want: dit najaar kun je met BestCamp Er op Uit. Alle Belgische campings van BestCamp zijn te boeken met kortingen tot wel 20%! Of je nou naar de Belgische kust, de Belgische Ardennen of naar Limburg wilt: dit najaar is alles mogelijk.

Goedkoop op vakantie met de Margriet Er op Uit najaarskorting

Dit najaar profiteer je van kortingen tot wel 20% op alle BestCamp Campings in België. Met de Margriet Er op Uit actie kun je NU jouw ideale najaarsvakantie boeken. Dat betekent de leukste campings voor de leukste prijzen. 


Campings in de  Ardennen

Ardennen Camping Bertrix: Op deze leuke familiecamping in de Ardennen krijg je van 01-09 tot 26-10 20% korting op alle accommodaties. 
Camping Parc La Clusure: Op deze hooggewaardeerde ANWB Camping in de Ardennen krijg je van 14-09 tot 12-11 20% korting op alle accommodaties.
Camping Petite Suisse: Op deze prachtige Panoramacamping in de Ardennen krijg je van 01-09 tot 04-11 20% korting op de Fiji Stacaravan en de Chalet Stacaravan. Daarnaast krijg je van 01-09 tot 26-09 20% op de Ottawa en Navajo Bungalowtent. 


Campings aan de Belgische kust

Kustpark Strand Westende: Op dit schitterende kustpark krijg je van 01-09 tot 05-11 20% korting op alle accommodaties.
Kustpark Nieuwpoort: Op deze mooie camping dichtbij de kust krijg je van 01-09 tot 05-11 20% korting op alle accommodaties.

Let op: deze korting is enkel geldig voor nieuwe reserveringen en niet  in combinatie met andere aanbiedingen. De korting is van toepassing op de basis huurprijs (niet over bij te boeken of verplichte extra's).


Totaal 0 campings