Zomerkorting op Campings in België

Last minute zomerkorting
Campings in België

BestCamp biedt campings in België met een veelzijdig aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties. Gelegen op prachtige locaties zijn er BestCamp campings aan de Belgische kust, campings in de Belgische Ardennen en campings in Belgisch Limburg. Boek nu een vakantie naar België en geniet van zomerkortingen tot maar liefst 40%.

Onze campings in de Belgische Ardennen, Parc La Clusure en Ardennen Camping Bertrix, en campings aan de Belgische Kust, Kustpark Strand Westende en Kustpark Nieuwpoort, bieden een zomerkorting tot 40% korting aan op de basis huurprijs van een accommodatie. Boek nu een vakantie in één van onze accommodaties en geniet van een voordelig verblijf in het hoogseizoen. 

 • Camping Parc La Clusure is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort en is een schitterende 4,5 sterren camping.  De ligging in een prachtige vallei aan de rivier de L'Homme is uniek. De diversiteit van huuraccommodaties maakt dat er voor ieders budget en comfortwens een geschikte accommodatie zal zijn.
  Korting van 20% is van toepassing op verschillende typen stacaravan en huurtenten in de periode tot 21 juli.

 • Ardennen Camping Bertrix is een prachtige terrassencamping met met schitterend gelegen kampeerplaatsen en luxe stacaravans. De camping biedt in het hoogseizoen veel activiteiten voor de kinderen en is gelegen in de buurt van de historische steden Bouillon en Bastogne.
  Voor alle accommodaties geldt een korting van 40% tot 23 juli en een korting van 10% in de periode van 23 juli tot 31 augustus. Voor alle kampeerplaatsen geldt een korting van 10% in de periode tot 31 augustus. 


 • De stacaravans op Kustpark Strand Westende zijn gelegen aan de Belgische kust op nog geen kilometer van de zee en het strand. Dat betekent dat je vanaf het park richting het strand kunt wandelen en enkele dagen of je complete vakantie aan zee kunt doorbrengen.
  Korting van 20% is van toepassing op alle vier de typen stacaravan van 20 juli tot 23 juli, van 23 juli tot 31 augustus is een korting van 10% van toepassing op alle typen stacaravan

 • De stacaravans op Kustpark Nieuwpoort zijn gelegen op nog geen 5 kilometer van de zee en het strand. Op Kustpark Nieuwpoort kun je ook heerlijk zwemmen in één van de drie verwarmde buitenzwembaden, waar zowel volwassenen als kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.
  Korting van 20% is van toepassin op de beide Pacifique stacaravans. Een korting van 10% is van toepassing op alle vier de typen stacaravan in de periode tot 31 augustus. 


Bovenstaande kortingen wordt berekend over de basishuurprijs (niet over bij te boeken / verplichte extra's). De korting is enkel van toepassing op nieuwe reserveringen. De kortingen zijn niet te combineren en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.  


Totaal 2 campings

v.a. € 22 Ardennen Camping Bertrix
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star

Ardennen Camping Bertrix

België Belgische Ardennen

Ardennen Camping Bertrix is een prachtige camping in de Belgische Ardennen gelegen op één van de mooiste plekken in de natuur. De camping is rijk aan activiteiten voor klein en groot. In de buurt van deze viersterren ANWB-camping vind je prachtige historische steden zoals Bouillon en Bastogne.

Bekijk camping
v.a. € 267 Camping Nieuwpoort
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star

Kustpark Nieuwpoort Kompascamping

België Belgische kust

Kustpark Nieuwpoort is de BestCamp-locatie op Kompas Camping Nieuwpoort, een prachtige ANWB erkende camping aan de Belgische kust op slechts 5 kilometer van het strand en de zee.

Bekijk camping