Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ...

Om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Kustpark Nieuwpoort staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Kustpark Nieuwpoort ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Nieuwpoort kunnen verschillen. Bij aankomst kunnen gasten zich melden bij de receptie van Kompas Camping. Deze bevindt zich bij de ingang van het park. De receptie zal doorverwijzen naar de receptie van BestCamp die zich op de camping zelf bevindt. Tot deze receptie kunnen gasten zich wenden voor alle vragen tijdens het verblijf. Bij vertrek kun je je eveneens melden bij deze receptie. Beide recepties zijn zeven dagen per week geopend.

In het hoogseizoen is de receptie dagelijks geopend van 9.00-19.00 uur met uitzondering van vrijdag (tot 20.00 uur) en zondag (tot 17.00 uur). Tussen 12.00-13.30 uur is de receptie gesloten. In het laagseizoen is de receptie geopend van 9.00-17.00 uur met uitzondering van vrijdag (19.00 uur). Ook dan is de receptie gesloten tussen 12.00-13.30 uur. Mocht de receptie zijn gesloten bij aankomst dan kun je aanbellen bij de receptie. Aankomst kan plaatsvinden tot 22.00 uur.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je tussen 15:00 en 20:00 uur inchecken bij de BestCamp receptie. Op de dag van vertrek kun je tot uiterlijk 10:30 uur van de accommodatie.

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
Op de dag van aankomst kun je vanaf 14:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats uiterlijk 12:00 uur weer vrij te zijn.

Algemene kosten

 • Reserveringskosten: € 18,50
 • Voorkeurskosten: € 15,00
 • Annuleringsfonds: 5,5% en € 5,- administratiekosten
 • Toeristenbelasting en andere heffingen: € 1,20 per persoon per nacht.
 • Huisdier (maximaal twee): € 7,50 per huisdier per nacht


Bijkomende kosten

 • Bedlinnen: € 7,00 per persoon
 • Eindschoonmaak: € 32,50 per accommodatie (in 2018: € 35,-)
 • Verbruik gas/water/elektriciteit: € 3,- per nacht (in 2018: € 4,-)


Verhuurartikelen

 • Handdoekenpakket: € 4,50 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 3,- per pakket
 • Kinderbed, -bad, -stoel: € 4,50 per nacht
 • Babyakket: € 4,50 per nacht


Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid

Betalingsmogelijkheden
Op Camping Nieuwpoort kan met pin en met contant geld betaald worden.

Huisdieren
Op Camping Nieuwpoort zijn maximaal twee huisdieren per huuraccommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten voor een huisdier zijn € 7,50 per huisdier per nacht.

Daggasten/bezoekers
Op Camping Nieuwpoort zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Indien zij willen overnachten, dienen zij zich bij de receptie te melden. De toeristenbelasting hiervoor bedraagt € 1,20 per persoon per nacht en de kosten voor een lakenpakket bedragen € 7,50 per persoon.

Internet
Op Camping Nieuwpoort kan tegen betaling gebruik gemaakt worden van WiFi. Bij aankomst kun je bij de receptie van Kompas Camping om een modem vragen. Dit modem plaatst je in uw stacaravan om internet te ontvangen. In de receptie van Kompas Camping kunt u ook gebruik maken van gratis internet op de computer.
 
Parkeren
Op Camping Nieuwpoort is het toegestaan één auto te parkeren bij de accommodatie. Overige auto’s kunnen op de bezoekersparkeerplaats geparkeerd worden.

Zwembad
Voor waterpret bent u bij de zwembaden van Camping Nieuwpoort aan het juiste adres. Het verwarmde buitenzwembad met glijbaan zorgt voor veel speelplezier. De kleintjes kunnen terecht in het peuterbad. De zwembaden hebben de volgende openingstijden:

Horeca
Camping Nieuwpoort beschikt over een restaurant, een (snack)bar, een winkel en een bakker. Het restaurant, de (snack)bar, de winkel en de bakker zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen.