Groepen

Groepen

Kustpark Nieuwpoort

In de luxe stacaravans van BestCamp op Kustpark Nieuwpoort kunnen groepen tot ongeveer 160 personen ontvangen worden. Je verblijft in luxe stacaravans, zodat de gezelligheid van de groep gecombineerd kan worden met de privacy van een eigen accommodatie voor één of meerdere personen.


De stacaravans zijn nieuw en uitgerust met 2 slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet en een keuken met koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Ideaal voor groepen is dat alle stacaravans bij elkaar gelegen zijn. De medewerkers van BestCamp helpen je graag wanneer je voor een groep op zoek bent naar een aantrekkelijke locatie aan de Belgische kust.

Activiteiten aan de Belgische kust zijn er veel mogelijkheden voor activiteiten voor groepen. Allereerst hebben de zee en het strand veel te bieden. Tel daar de watersportmogelijkheden bij op en niet te vergeten de attractieparken en historische steden in de omgeving van Nieuwpoort. Wij stellen graag een programma op maat voor jou samen!

Voor een vrijblijvende prijsopgave kun je contact opnemen met de Nederlandstalige medewerkers van BestCamp op Kustpark Nieuwpoort:

Telefoon in België: 084 36 00 52 Telefoon in Nederland: 070 – 89 00 620 Email: info@campingnieuwpoort.be