Sanitair

Sanitair

Op Camping Nieuwpoort

Via BestCamp boek je eenvoudig een kampeerplaats op de best beoordeelde camping aan de Belgische Kust. De camping in Nieuwpoort beschikt over moderne sanitaire voorzieningen die van alle gemakken zijn voorzien. Tel daar de ruime kampeerplaatsen en uitgebreide voorzieningen bij op en de vakantie kan niet meer stuk.


De Kompas Camping in Nieuwpoort investeerde de afgelopen jaren in compleet nieuwe sanitaire voorzieningen. De gebouwen voldoen aan alle eisen die de moderne kampeerder aan een camping stelt: goede douches, afgesloten wascabines en voldoende toiletten. Wil je tijdens jouw vakantie op Kustpark Nieuwpoort een keer een was draaien? Ook daarvoor hoef je de camping niet af, er is een speciale wasgelegenheid met wasmachines, droogtrommels en mogelijkheden om de was te strijken.

Wanneer je een stacaravan huurt op Kustpark Nieuwpoort ben je niet aangewezen op de sanitaire voorzieningen op de camping. De stacaravans zijn compleet ingericht en beschikken vanzelfsprekend over een badkamer met vaste wastafel en douche en een apart toilet.