Kindervoorzieningen

Spelen

Op Kustpark Nieuwpoort

Op Kustpark Nieuwpoort zijn veel voorzieningen voor kinderen aanwezig: speeltuinen (buiten en binnen), zwembaden, een sportterrein voor verschillende sporten.


Allemaal plekken waar kinderen graag heen gaan en snel vriendjes maken op de camping. En dit is natuurlijk één van de redenen waarom gezinnen vaak voor een campingvakantie kiezen.Op Kustpark Nieuwpoort kunnen kinderen heerlijk spelen!

Avonturen speeltuin
In de nieuwe binnenspeeltuin kunnen kinderen fijn klauteren en klimmen, schommelen, glijden……..Een heerlijke plek voor kinderen om lekker met vriendjes en vriendinnetjes op de Kustpark Nieuwpoort te spelen. Ook buiten zijn er veel speeltoestellen te vinden.

Kasper Club
In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen in de Kasper Club.  Kinderen tot 12 jaar kunnen in de ochtenden knutselen, schilderen en creatief bezig zijn. In de middag is het tijd voor spelletjes, avonturen en uitdagingen. Ook na het avondeten kunnen kinderen nog een uurtje naar de club voor mooie verhalen, een spannende avondwandeling of om gewoon nog even leuk te spelen.

Zwembaden met waterglijbaan
Voor spetterende waterpret kunnen kinderen op Kustpark Nieuwpoort naar het zwembad op de camping.  Er zijn drie zwembaden: één ondiep bad voor de kleine kinderen met een waterclown en kleine glijbaan, en twee diepe baden om lekker baantjes te trekken of te spelen. De fantastische waterglijbaan is mooi lang en komt uit in één van de twee diepe zwembaden. Het buitenzwembad is verwarmd en geopend gedurende de zomermaanden van 1 juni tot half september.     

Sportveld op de camping
Kinderen vinden het vaak fijn om sportief bezig te zijn tijdens hun vakantie. Op Kustpark Nieuwpoort zijn volop sportfaciliteiten. Zo is er een multifunctioneel sportveld waar verschillende sporten beoefend kunnen worden: minivoetbal, basketbal en volleybal. Maar kinderen kunnen op de camping ook  jeu de boules en minigolf spelen.