Totaal 0 accommodaties

Kampeerplaatsen huren

Op Kustpark Strand Westende

Kamperen op slechts 1 kilometer van het strand
Er zijn bijna geen campings aan de kust in België waar je met eigen caravan of tent terecht kunt. In Westende is toeristisch kamperen wel mogelijk op een kwaliteitscamping. De kampeerplaatsen zijn gelegen op slechts 1 kilometer van het strand. Een buitenkansje voor mensen die van de kust en kamperen houden. Het strand en de zee zijn vanaf de camping eenvoudig te voet of met de fiets te bereiken. Ontdek de charme van België en profiteer van de mogelijkheid van BestCamp om te kamperen aan de Belgische kust.

Ruime en mooie kampeerplaatsen
De kampeerplaatsen op de Kompas Camping in Westende zijn ruim opgezet met een oppervlakte van circa 110 m². Hierdoor is er voldoende ruimte voor je tent, caravan of vouwwagen. Op je kampeerplaats heb je de beschikking over een elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère. Sanitair is altijd dichtbij, aangezien er 4 sanitairgebouwen verspreid over het park liggen. 

Reserveren kan op dit moment per mail naar info@bestcamp.nl of telefonisch via 070-8900620 (vanuit Nederland) of 084-360050 (vanuit België) en is op basis van beschikbaarheid.

Kampeerplaatsen