Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ....

Om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Kustpark Strand Westende staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Kustpark Strand Westende ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
Bij aankomst kunnen gasten zich melden bij de receptie van Kompas Camping Westende. Deze bevindt zich bij de ingang van de camping. De receptie zal je doorverwijzen naar de receptie van BestCamp Kustpark Strand Westende die zich op de camping zelf bevindt. De receptie van Kompas Camping is gedurende het seizoen 7 dagen per week geopend. De receptie van BestCamp is in het laagseizoen van donderdag tot dinsdag geopend en in het hoogseizoen alle dagen.
Gedurende het jaar heeft de receptie van BestCamp Kustpark Strand Westende wisselende openingstijden. In het laagseizoen* is de receptie van 09:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur geopend (op vrijdag tot 19:00 uur). Gedurende het hoogseizoen** wordt dit uitgebreid naar openingstijden van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 19:00 uur (op zondag tot 17:00 uur). De actuele openingstijden van de receptie kun je  ter plaatse opvragen. Bij een late aankomsttijd kun je gebruik maken van de bel naast de receptiedeur. Deze bel staat in verbinding met één van de medewerkers. Deze medewerker zal je vervolgens verwelkomen op Camping Westende. Mocht je later willen aankomen dan 17:00 uur dan is het gewenst dat je dit aangeeft. Inchecken kan tot uiterlijk 22:00 uur. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht op de receptie voor al je vragen.

* laagseizoen: periodes buiten het hoogseizoen
** hoogseizoen: paasvakantie, 1 mei-weekend, Hemelvaart, Pinksteren, zomer- en herfstvakantie

 

Aankomst en vertrek 

 • Kampeerplaatsen: check-in vanaf 14:00 uur, check-out voor 12:00 uur
 • Huuraccommodatie: check-in vanaf 16:00 uur, check-out voor 10:00 uur

 

Algemene kosten huuraccommodaties

 • Voorkeurskosten: € 15,00
 • Annuleringsfonds: 5,5% van het totaalbedrag en € 5,00 administratiekosten
 • Toeristenbelasting en ecotax: € 1,25 per persoon per nacht

 

Bijkomende kosten huuraccommodaties

 • Lakenpakket (verplicht): € 7,00 per persoon
 • Eindschoonmaak (verplicht): € 35,00 per huuraccommodatie
 • Verbruik van gas/water/elektriciteit: € 4,00 per nacht
 • Huisdier (maximaal 2): € 7,50 per nacht

 

Verhuurartikelen huuraccommodaties *

 • Handdoekenpakket: € 4,50 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 3,00 per pakket
 • Babypakket met bed, bad en stoel:  € 4,50 per nacht

* Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

 

Algemene kosten kampeerplaatsen

 • Voorkeurskosten: € 12,00
 • Annuleringsfonds: 4% van het totaalbedrag
 • Toeristenbelasting en ecotax: € 1,25 per persoon per nacht

 

Bijkomende kosten kampeerplaatsen

 • Huisdier (maximaal 2): € 3,20 per huisdier per nacht
 • Extra persoonstarief (vanaf 3 personen): € 3,95 per extra persoon

 

Betalingsmogelijkheden

Op Kustpark Strand Westende kan met zowel contant geld als met pin betaald worden.

 

Betalingstermijnen

Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 50% van het totale bedrag binnen 2 weken te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag dient 6 weken voor de datum van aankomst te worden betaald. Bij reservering binnen 6 weken dient het totaal verschuldigde bedrag gelijktijdig met de reservering te worden overgemaakt.

 

Huisdieren

Op Kustpark Strand Westende zijn maximaal twee huisdieren per kampeerplaats / huuraccommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten voor een huisdier bedragen bij een reservering van een huuraccommodatie het gehele jaar (met uitzondering van arrangementen) € 7,50 per nacht. Voor kampeerplaatsen geldt een bedrag van € 3,20 per huisdier per nacht.

 

Daggasten en bezoekers

Op Kustpark Strand Westende zijn daggasten en bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Indien zij willen overnachten, dienen zij bij verblijf op een kampeerplaats het extra persoonstarief (€ 3,95 per persoon per nacht) en de toeristenbelasting (€ 1,25 per persoon per nacht) te betalen. Indien zij blijven overnachten in een huuraccommodatie betalen zij de kosten voor een lakenpakket (€ 7,00 per persoon) en de toeristenbelasting (€ 1,25 per persoon per nacht). 

 

Internet

Op Kustpark Strand Westende kun je tegen betaling gebruik maken van WiFi. Hierdoor kun je tijdens je verblijf gebruik maken van internet in je accommodatie of op je kampeerplaats. De Tamaris accommodaties beschikken over een gratis wifiverbinding.

 

Parkeren

Op Camping Kustpark Strand Westende is één auto bij de kampeerplaats/accommodatie bij de prijs inbegrepen. Overige auto's kunnen op de bezoekersparkeerplaats geparkeerd worden. 

 

De waterspeeltuin

Op Camping Kustpark Strand Westende bevindt zich geen zwembad, wel een gave waterspeeltuin, waar kinderen zich ideaal kunnen vermaken, plezier beleven en af kunnen koelen. 
Op nog geen kilometer afstand van Kustpark Strand Westende bevindt zich de zee, een fantastische plek om op warme dagen verkoeling te zoeken, spelen met de golven of lekker te zonnen. 

 

Horeca en winkel

Camping Kustpark Strand Westende beschikt over een restaurant, een (snack)bar, een winkel en een bakker. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen Voor de actuele openingstijden kun je terecht bij de receptie.