Groepen

Groepen

Kustpark Strand Westende

Op Kustpark Strand Westende kunnen groepen tot ongeveer 200 personen ontvangen worden. Je verblijft in luxe stacaravans, zodat de gezelligheid van de groep gecombineerd kan worden met de privacy van een eigen accommodatie voor één of meerdere personen.


Verblijf
De stacaravans zijn nieuw en uitgerust met 2 of 3 slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet en een keuken met koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Ideaal voor groepen is dat alle stacaravans bij elkaar gelegen zijn. De medewerkers van Kustpark Strand Westende helpen je graag wanneer je voor een groep op zoek bent naar een aantrekkelijke locatie aan de Belgische kust.

Horeca
In samenwerking met Kompas Camping Westende bekijken wij graag de mogelijkheden om je een aanbod te doen voor een zaal voor een welkomstbijeenkomst of feestavond. Maar ook wanneer je jouw verblijf op Kustpark Strand Westende wilt uitbreiden met een ontbijt, lunch of diner, kunnen wij jou hier bij helpen. Wij vernemen graag of je op het park zelf wilt blijven of dat wij je kunnen assisteren bij het vinden van een goede locatie voor groepen. Zelfs bijzondere locaties, zoals het casino in Middelkerke direct op de zeedijk, of een groepsbezoek aan Plopsaland De Panne behoort tot de mogelijkheden.

Activiteiten
Wie denkt dat het aan de Belgische kust niet mogelijk is om buitensportactiviteiten te reserveren, heeft het mis. Ook in de directe omgeving van Kustpark Strand Westende zijn professionele buitensportbedrijven actief met een veelzijdig aanbod. Natuurlijk wordt daarbij ook gebruik gemaakt van de sportieve activiteiten, die op het water mogelijk zijn, zoals kayakken, zeeraften, windsurfen en kitesurfen. Maar het is ook mogelijk om met een groep fietsen te huren en de omgeving per fiets te verkennen, prachtige routes die passeren langs bijzondere attracties.

Voor vragen, opties of een vrijblijvende prijsopgave kun je contact opnemen met de Nederlandstalige medewerkers van Kustpark Strand Westende:

Telefoon in België: 084 36 00 52 Telefoon in Nederland: 070 – 89 00 620 Email: info@kustparkstrandwestende.be