Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne

Vlakbij Kustpark Strand Westende

Het attractiepark Plopsaland De Panne is niet alleen het populairste park van Studio 100, het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de best bezochte attracties van België.


De populaire figuren van Studio 100 zoals K3, Bumba, Mega Mindy en Kabouter Plop staan centraal in Plopsaland De Panne. Met meer dan 40 attracties staat een bezoek aan Plopsaland De Panne garant voor een onvergetelijk dagje uit voor het hele gezin. En, je ontvangt zelfs 10% korting bij aankoop van de entreekaartjes bij de receptie.

Van Kustpark Strand Westende naar Plopsaland
Plopsaland De Panne is zowel met de auto als met de Kusttram eenvoudig te bereiken vanaf Kustpark Strand Westende. Vlakbij Kustpark Strand Westende is een halte van de Kusttram. Deze trams rijden dagelijks langs de kust, via de badplaatsen Nieuwpoort en Koksijde, naar Plopsaland De Panne. 

Overnachten in een stacaravan
Kustpark Strand Westende wordt veelvuldig gekozen voor een aangename vakantie aan zee in combinatie met een bezoek aan Plopsaland De Panne. Het park biedt haar gasten de mogelijkheid om te verblijven in een nieuwe stacaravan, waarbij gemak, vrijheid en comfort centraal staan. Je kunt kiezen uit stacaravans met 2 of 3 slaapkamers. Hierdoor wordt een vakantie nog completer en dat op loopafstand van zee en strand!