Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

op Kompas Camping Westende

BestCamp biedt je exclusief de mogelijkheid om een kampeerplaats te huren aan de Belgische Kust. Je kunt kamperen op een ruime en mooi verzorgde kampeerplaats vlakbij het strand en de zee.


Reserveer hier een kampeerplaats op Kompas Camping Westende

Tijdens een ontspannen kampeervakantie in België geniet je in gezellige badplaatsen zoals Oostende en Nieuwpoort met restaurants en zonnige terrassen. Maar ook historische steden als Brugge en Veurne zijn een bezoek waard.

Kamperen op slechts 1 kilometer van het strand
Er zijn bijna geen campings aan de kust in België waar je met eigen caravan of tent terecht kunt. In Westende is toeristisch kamperen wel mogelijk op een kwaliteitscamping. De kampeerplaatsen zijn gelegen op slechts 800 meter van het strand. Een buitenkansje voor mensen die van de kust en kamperen houden. Het strand en de zee zijn vanaf de camping eenvoudig te voet of met de fiets te bereiken. Ontdek de charme van België en profiteer van de mogelijkheid van BestCamp om te kamperen aan de Belgische kust.

Ruime en mooie kampeerplaatsen
De kampeerplaatsen op de Kompas Camping in Westende zijn ruim opgezet en beschikken over 10 Ampère elektriciteit. Sanitair is altijd dichtbij, aangezien er 4 sanitairgebouwen verspreid over het park liggen. Je hebt de keuze uit verschillende typen kampeerplaatsen: 

 

Reserveer hier een kampeerplaats op Kompas Camping Westende