Horeca

Horeca

Op Kustpark Strand Westende

Zelf koken hoeft niet wanneer je vakantie viert op Kustpark Strand Westende. Je hebt de keuze voor een bezoek aan de horeca op de camping zelf of bezoek de badplaatsen met een groot en gevarieerd aanbod van restaurants en terrassen.


Bar, taverne en frituur van Kompascamping Westende
Kompascamping Westende beschikt over een bar en een taverne waar je een hapje kunt eten of een drankje kunt drinken. Vanzelfsprekend wordt hier een groot aantal Belgische bieren geserveerd. Op het binnenplein is een terras waar het uit de wind en in de zon heerlijk vertoeven is. Voor een portie Vlaamse frieten en andere snacks kun je terecht in de frituur.

Restaurants aan zee
In de nabijgelegen badplaatsen, zoals Westende-Middelkerke en Oostende, zijn veel goede restaurants. Met uitzicht op de zee en het brede zandstrand zijn de restaurants een fantastische plek om heerlijk te lunchen of te dineren. De restaurants hebben naast vleesgerechten ook verschillende soorten verse vis op het menu staan. Laat je adviseren over de Belgische bieren of een heerlijke fles wijn en ontdek de goede Vlaamse keuken. 

Gezellige terrassen en ijssalons aan zee
Tijdens een vakantie aan zee is een wandeling over het strand en de boulevard met gezellige terrassen, winkeltjes en ijssalons een echte aanrader. Op de 7km lange boulevard van Westende-Middelkerke vind je zonnige terrassen. België staat bekend als het land van bier, maar men heeft ook verstand van goede wijnen. In de ijssalons worden de lekkerste ijsjes verkocht en kun je op één van de bankjes op de boulevard kijken naar de bootjes op het water, de activiteiten op het strand en een mooie zonsondergang. Dat is genieten van een ontspannen, welverdiende vakantie aan zee.