Kindervoorzieningen

Spelen

Op Kustpark Strand Westende

Op het vakantiedomein waar Kustpark Strand Westende onderdeel van uitmaakt, ontbreken vanzelfsprekend de voorzieningen voor kinderen niet. De kinderen vermaken zich op de camping in de speeltuinen, op de sportvelden of in de overdekte recreatieruimte. Samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken zij plezier.


Speeltuinen
Lekker schommelen, klimmen in de rekken of van de glijbaan afglijden… Kinderen leven zich uit in de speeltuin op de camping. Doordat de speeltoestellen  omgeven zijn door zand hoef je niet van de camping af om de kinderen lekker in het zand te laten spelen.

Trampoline
Het aangename gevoel van zweven en tot grote hoogten springen. De trampoline blijkt een populaire speelplaats voor de kinderen. Schoenen uit en springen maar: sommige kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. De trampoline is gelegen naast de overdekte recreatieruimte.

Overdekte recreatieruimte
Op Kompas Camping Westende is een grote speelschuur aanwezig met een recreatiezaal waar de kinderen bijeenkomen voor leuke activiteiten van het animatieteam. Vanzelfsprekend is de overdekte recreatieruimte ideaal wanneer het een keer wat minder weer is.