Waterspeeltuin

Zwemmen

bij Kustpark Strand Westende

Op en nabij Kustpark Strand Westende zijn verschillende mogelijkheden om waterplezier te beleven. Hoewel het park niet beschikt over een zwembad, kunnen kinderen genieten van een prachtige waterspeeltuin. Daarnaast zijn er in de directe omgeving van het park fantastische watersport mogelijkheden. Aan waterplezier is er dus geen gebrek.


Spelen in de waterspeeltuin
Voor kinderen is er een spiksplinternieuwe waterspeeltuin op Kustpark Strand Westende. Alhoewel de zee en zwembaden nabij liggen hoeven kinderen niet meer het park af om waterplezier te beleven. De waterspeeltuin is ideaal om af te koelen en veel plezier te beleven!

Spelen in de zee
Voor kinderen en volwassenen is de zee een fantastische plek om op warme dagen verkoeling te zoeken. Spelen met de golfen, pootje baden en met een waveboard over het water zoeven, het is allemaal leuk.  Anderen gebruiken de zee op een hele andere manier. Zij bouwen een groot kasteel met een gracht eromheen, waar het zeewater doorheen kan stromen.

Zwemmen in de nabijgelegen zwembaden
Wanneer je de voorkeur geeft aan het zwemmen en spelen in een zwembad, dan kun je terecht in het openlucht zwembad in Nieuwpoort. In de gemeente Westende-Middelkerke is bovendien een prachtig overdekt zwembad met een 25 meter bad, een 60 meter lange glijbaan en verschillende leuke waterattracties voor kleine kinderen. Met een sauna, bubbelbad en comfortabele ligstoelen wordt er een grote variëteit aan voorzieningen aangeboden. In de Panne heeft Plopsaland het zwemparadijs Plopsaqua gerealiseerd.