Animatie

Animatie

Op Ardennen Camping Bertrix

Het recreatieteam op Ardennen Camping Bertrix biedt in het hoogseizoen en de meeste schoolvakanties een aantrekkelijk programma aan voor álle leeftijden.


Naast het buitensportprogramma dat wordt verzorgd door Cap Nature zijn er ook volop activiteiten op de camping. Het animatieteam zorgt voor plezier en vermaak tijdens jouw vakantie. In het hoogseizoen is er een extra uitgebreid animatieprogramma. Ook in de herfsfvakantieweken van de scholen in België worden er activiteiten georganiseerd.

Let op: In de Nederlandse herfstvakantie is er géén animatieprogramma


Activiteiten voor jongere kinderen

Voor kinderen wordt van alles georganiseerd op Ardennen Camping Bertrix. En dat is leuk want kinderen vinden het heerlijk om hun eigen activiteiten op de camping te hebben. Ze knutselen, studeren shows in en voeren deze op, doen aan sport en spel op de sportvelden en speeltuinen van de camping en nemen deel aan het meeleeftheater. Daarbij komt regelmatig mascotte Felix de Vos om een hoekje meekijken, of zelfs meedoen. Zorg dat je je  fototoestel paraat hebt!

Ardennen Rangers
Ook is er voor kinderen het Ardennen Ranger programma. Een uniek buitenprogramma waarbij de kinderen per leeftijdsgroep op avontuur gaan: op zoek naar herten en wilde zwijnen, touwbruggen bouwen, waterfilters maken en nog veel meer. Zo leren ze op speelse wijze van alles over de natuur. En natuurlijk gaan ze klimmen in het Rangerbos/speelbos, dat bij de camping gelegen is. Deelname kost € 5,- en uw kind ontvangt dan een Rangerspet en een paspoort, waarin alle activiteiten worden bijgehouden. Leuk aandenken voor thuis!

Activiteiten voor de oudere jeugd
Het recreatieprogramma op Ardennen Camping Bertrix beperkt zich niet tot activiteiten voor kleine kinderen. Ook voor tieners worden volop activiteiten georganiseerd. Voor hen zijn weer andere activiteiten binnen het Ardennen Ranger programma, maar ook in het recreatieprogramma worden veel sportactiviteiten aangeboden voor de oudere kinderen. Hoewel de camping geen discocamping is zijn er wel regelmatig avondactiviteiten voor de oudere jeugd.

Activiteiten voor volwassenen
Zowel overdag als ’s avonds organiseert het animatieteam op Ardennen Camping Bertrix regelmatig activiteiten voor volwassenen. Naast de verschillende buitensporten zijn er sporttoernooien, jeu de boules weekenden of proeverijen van wijn of Belgische bieren. Je bent tenslotte op vakantie!  Daarnaast is op verschillende avonden entertainment, zoals live optredens van Vlaamse en Nederlandse artiesten. Naast de jaarlijks terugkerende succesnummers van Ardennen Camping Bertrix zijn er ook ieder seizoen weer nieuwe verassingen waar campinggasten met veel plezier naar uit kijken.

Animatieprogramma's
Tijdens de meeste schoolvakanties wordt een origineel en uitdagend animatieprogramma aangeboden. Klik hier om de animatieprogramma's te bekijken. 

*Wijzigingen voorbehouden