Fietsen

Fietsen in omgeving Bertrix

In de omgeving van Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix is een uitstekend gelegen camping wanneer je houdt van fietsen of mountainbiken in de Ardennen. De uitgestrekte bossen en het heuvelachtige karakter van de Ardennen vormen een ware uitdaging voor iedereen die er lekker op uit wil trekken op de fiets of mountainbike.


Fietsroutes door de Ardennen
De receptie van Ardennen Camping Bertrix beschikt over een (wandel)stafkaart met enkele fraaie routes die ook uitstekend geschikt zijn als mountainbike-parcours. Daarnaast zijn voor de meer geoefende fietsers vier zeer specifieke mountainbikeroutes die in lengte variëren.

Mountainbike tochten
Haal meer uit  een mountainbike tocht en jezelf en ga onder leiding van een ervaren instructeur op de fiets de bossen in. De instructeur kent de route, stelt je conditie en doorzettingsvermogen op de proef en geeft ondertussen handige tips.

Mountainbike clinics
In de meeste schoolvakanties organiseert Ardennen Camping Bertrix mountainbike clinics. Tijdens deze tochten worden onder andere de remtechnieken en de juiste zithouding aan de deelnemers uitgelegd. Heel leuk en leerzaam voor de enthousiaste (beginnende) mountainbiker.

Verhuurtarieven mountainbikes
Voor de huur van mountainbikes kun je terecht bij de receptie van Ardennen Camping Bertrix. Het is aan te raden om de fiets(en) minimaal één dag van te voren te reserveren. De verhuurtarieven zijn als volgt:

  •    1 dag à € 20,00 per mountainbike
  •    Halve dag à € 15,- per mountainbike
  •    Weekend à € 30,- per mountainbike
  •    Weekprijs op aanvraag


Voor groepen bestaande uit minimaal 10 en maximaal 19 personen gelden de volgende tarieven:

  •    1 dag à € 19,- per mountainbike
  •    Halve dag à € 14,- per mountainbike

    Groepen vanaf 20 personen krijgen 10% korting op bovenstaande groepstarieven.