Kanoën Camping Bertrix

Kano├źn Camping Bertrix

In de omgeving van Ardennen Camping Bertrix

Kanoën in de Ardennen is al jaren één van de populaire activiteiten tijdens de vakantie. Op slechts enkele kilometers van Ardennen Camping Bertrix kronkelt de rivier de Semois.


In de meeste schoolvakanties biedt Cap Nature het kanovaren aan onder begeleiding van instructeurs. Het is echter ook mogelijk om de afvaart van de Semois op eigen gelegenheid te doen.

Kanoën in de Ardennen: puur natuur
Vanaf het water beleef je de natuur van de Ardennen op een intense manier. Je komt op plaatsen waar je met de auto of te voet niet kunt komen. Tijdens het kanovaren passeer je afwisselende, fraaie landschappen. Je vaart langs rotswanden en kijkt uit op de beboste heuvels waar de Ardennen bekend om staan. Een kanotocht in de Ardennen betekent genieten van rust en ongerepte natuur.

Kanoën in de Ardennen: een echte aanrader
Je hebt de keuze uit kanotochten met verschillende lengtes. Onderweg zijn mogelijkheden om aan de oevers van de rivier de Semois te picknicken. De stroomversnellingen die je tijdens het kanovaren tegenkomt zijn leuk en uitdagend, maar het kanoën in de Ardennen is niet gevaarlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen. Het is niet voor niets dat veel gasten van Ardennen Camping Bertrix het kanoën op de rivier de Semois ervaren als een uitstapje, dat hun vakantie in de Ardennen compleet maakt.