Wandelen

Wandelen

in de omgeving van Ardennen Camping Bertrix

De Belgische Ardennen lenen zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen. Het heuvelachtige landschap en de groenrijke omgeving zorgen ervoor dat je zult genieten van elke wandeltocht. Alleen, met z'n tweeën of in groepsverband.


Wandelliefhebbers kunnen in de directe omgeving van Ardennen Camping Bertrix genieten van enkele prachtige wandelroutes in de Ardennen langs meerdere fraaie uitzichtpunten.

De routes leiden je door de bossen over zowel verlaten paden als landweggetjes. Gedurende de wandeling maak je grote kans één van de diverse diersoorten tegen te komen die de Belgische Ardennen rijk is.

Arboretum route

Als u een liefhebber bent van mooie bomen uit alle windhoeken van de wereld, dan moet u zeker dit de route van het bosarboretum volgen. Dit prachtige bos werd in 1914 opgezet met als doel exotische boomsoorten te bestuderen. Vandaag de dag staan er meer dan 80 boomsoorten uit de hele wereld en opvallend genoeg groeien de bomen prima in de Ardennen! Zo ziet u bijzondere bomen uit Japan, Syrië en Californië bewonderen. Download hier de route…

Wandelen in de Belgische Ardennen Wandelen in de Belgische Ardennen Wandelen in de Belgische Ardennen