Het reizen met een camper is steeds meer geliefd onder vakantiegangers. Speciaal hiervoor heeft Ardennen Camping Bertrix verharde camperplaatsen ontwikkeld in de prachtige Ardennen.

Een verharde ondergrond

De verharde ondergrond betekent dat geïntegreerde grondmatten met gras op de plaats liggen, die voor de nodige stabiliteit zorgen. Door het gras heb je toch een gezellige groene plaats voor de camper. De camperplaatsen zijn met ± 100m² ruim en beschikken over een 10 ampère electriciteitsaansluiting. De camperplaatsen vind je op verschillende plekken op de camping, in de schaduw of in de zon, afhankelijk van jouw wensen. Reserveer deze camperplaatsen wel tijdig, want er is steeds meer vraag naar camperplaatsen.

Verzorgingsstation

Op de camping is ook een speciaal verzorgingsstation voor de camper aanwezig waar je de watertanks van de kampeerwagen kunt (bij)vullen of legen.

Sanitaire voorzieningen

Ook de sanitaire voorzieningen zijn van topkwaliteit. Voor de kinderen is er een speciaal sanitair zodat ook zij van alle gemakken zijn voorzien. De sanitaire voorzieningen bevinden zich verspreid over de camping, dichtbij de camperplaatsen.

 


  • Ruime kampeerplaats van ca. 100 m² met grondmatten
  • Electriciteitsaansluiting (10 Ampère)
  • Gebruik centraal camper-verzorgingsstation
  • Top sanitair