De kampeerplaatsen op Ardennen Camping Bertrix liggen verspreid over het terrein en zijn perfect geschikt voor een vakantie met twee personen en een tent. Echter ook met een wat kleinere caravan of camper kun je een heerlijke vakantie hebben op deze plaatsen. Door je verblijf in het hartje van de Ardennen ervaar je al snel het ultieme kampeergevoel en voel je je al snel helemaal thuis als kampeerder op Ardennen Camping Bertrix.

De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 75m² tot 89m². Ze zijn wat kleiner dan de comfort kampeerplaatsen maar zijn dan ook wat goedkoper in de hoogseizoenperiodes (Hemelvaart, Pinksteren en de maanden juli en augustus). Dit zorgt ervoor dat je voor een wat kleinere prijs een heerlijke vakantie in de Belgische Ardennen kunt beleven. De kampeerplaatsen beschikken allemaal over 10 Ampère elektriciteitsaansluiting en zijn gelegen onder de bomen of juist in de zon. Geef inhet opmerkingenveld je voorkeur aan, zodat de campming daar rekening mee kan houden. De groene kampeerplaats en de groene omgeving zorgen in ieder geval voor een aangenaam kampeergevoel midden in de natuur!

Watertappunten

Voor het gebruik van water op de kampeerplaats kunt je terrecht bij de verschillende watertappunten. Deze watertappunten bevinden zich op veel plekken op de camping.

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen op Ardennen Camping Bertrix zijn van topkwaliteit zodat zelfs wanneer je kampeert, je toch van de nodige comfort bent voorzien. De sanitaire voorzieningen liggen verspreid over de camping en dichtbij de kampeerplaatsen. Bovendien is er zelfs een speciaal sanitair voor de kinderen.


  • Ruime kampeerplaats van 75m² tot 89m²
  • Electriciteitsaansluiting (10 Ampère)
  • Gebruik van centrale watertappunten