Met de kampeerplaatsen op Ardennen Camping Bertrix voelt u zich helemaal thuis als kampeerder. De ruime kampeerplaatsen in het hartje van de Ardennen geven het ultieme kampeergevoel.

Veel ruimte

De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van ± 100 m² en beschikken allemaal over 10 Ampère electriciteitsaansluiting. Door de oppervlakte van ± 100 m² beschik je  over genoeg ruimte. De kampeerplaatsen zijn gelegen onder de bomen of juist in de zon en kunnen afgestemd worden op jouw wensen. De groene kampeerplaats en de groene omgeving zorgen voor een aangenaam kampeergevoel midden in de natuur!

Watertappunten

Voor het gebruik van water op de kampeerplaats kunt je terrecht bij de verschillende watertappunten. Deze watertappunten bevinden zich op veel plekken op de camping.

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen op Ardennen Camping Bertrix zijn van topkwaliteit zodat zelfs wanneer je kampeert, je toch van de nodige comfort bent voorzien. De sanitaire voorzieningen liggen verspreid over de camping en dichtbij de kampeerplaatsen. Bovendien is er zelfs een speciaal sanitair voor de kinderen.

 


  • Ruime kampeerplaats van ca. 100 m²
  • Electriciteitsaansluiting (10 Ampère)
  • Gebruik van centrale watertappunten