Op Ardennen Camping Bertrix kun je een comfort kampeerplaats huren in combinatie met een Rangerhut. De Rangerhut is een houten hutje met een oppervlakte van 1.65x1.95 meter, waarin kinderen tijdens de vakantie heerlijk kunnen slapen en spelen.

Leuker dan een bijzettent

Bij veel gezinnen overnachten de kinderen tijdens de vakantie in een aparte accommodatie. Vaak wordt dan een bijzettentje geplaatst naast de caravan, vouwwagen of tent. Ardennen Camping Bertrix biedt als enige BestCamp camping een stoer en leuk alternatief: de Rangerhut.

Een bijzettentje kopen, opzetten, afbreken en schoonmaken is niet meer nodig. De Rangerhut staat bij aankomst voor u klaar op de kampeerplaats en maakt de vakantie voor uw kinderen extra bijzonder.

Mooi gelegen kampeerplaatsen

De comfort kampeerplaatsen met Rangerhut hebben een extra grote oppervlakte. Het zijn meestal mooi gelegen hoekplaatsen. Ook de comfort kampeerplaatsen met Rangerhut beschikken over een elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère.

Beperkt aantal Rangerhutten

Er zijn slechts 10 comfort kampeerplaatsen te reserveren in combinatie met een Rangerhut. De volgende comfort kampeerplaatsen beschikken over een Rangerhut: 78, 99, 132, 135, 213, 221, 222, 238, 281 en 312.

Wanneer je een comfort kampeerplaats met Rangerhut reserveert, kunnen je kinderen gratis deelnemen aan het speciale Ardennen Rangers activiteitenprogramma. Het Ardennen Ranger programma, waarbij het ontdekken van de natuur centraal staat, is buitengewoon populair bij kinderen en draagt bij aan een onvergetelijke vakantie.

Kenmerken

  • Ruime speel en/of slaaphut met een oppervlakte van 1.65x1.95 meter
  • Gelegen op mooie kampeerplaatsen
  • Vaak in een hoek met veel privacy
  • Gratis deelname Ardennen Rangers activiteitenprogramma

 

 


  • Ruime kampeerplaats (meestal in een hoek)
  • Electriciteitsaansluiting (10 Ampère)
  • Stoere speel/slaaphut van 1.65x1.95 meter