Op Ardennen Camping Bertrix is het ook mogelijk een comfort kampeerplaats te huren met een eigen watertappunt. Zo beleef je het kamperen op de mooiste plek in de Ardennen met net wat meer comfort.

Veel ruimte

De plaatsen met watertappunt zijn net als de andere kampeerplaatsen op Ardennen Camping Bertrix minimaal 90 m²,  en voorzien van 10 Ampère electriciteitsaansluiting. De comfort kampeerplaatsen liggen op verschillende plekken op de camping, in of uit de zon, zodat ook jij een kampeerplaats hebt naar wens. De comfort kampeerplaatsen hebben helder groen gras en de omgeving zorgt ervoor dat u geniet van de buitenlucht.

Een eigen watertappunt

Op de kampeerplaats heb je bij de tent, caravan of  vouwwagen een eigen kraantje bij de hand waar je gemakkelijk water kunt tappen. En door het eigen watertappunt heeft u nog net wat méér comfort.

Sanitaire voorzieningen

Ook de sanitaire voorzieningen zijn van topkwaliteit en er is zelfs speciaal sanitair voor de kinderen. De sanitaire voorzieningen zijn gelegen op verschillende plaatsen op de camping, dichtbij de kampeerplaatsen.

 


  • Ruime kampeerplaats van minimaal 90 m²
  • Electriciteitsaansluiting (10 Ampère)
  • Watertappunt
  • Top sanitair