Animatie tijdens de Pasen

Animatie tijdens de Pasen

Tijdens de paasvakantie zal er op Ardennen Camping Bertrix weer een superleuk animatieprogramma georganiseerd worden. Van avontuurlijke activiteiten tot creatieve opdrachten: het komt allemaal voorbij tijdens de paasvakantie.


Het paasvakantie animatie- programma duurt van 6 april tot en met 22 april. Tijdens het programma komen verschillende leuke, creatieve en uitdagende activiteiten aan bod. 

Creatieve activiteiten

Wat is er nou leuker dan dat de kids zelf leuke dingetjes maken? Om daarop in te spelen organiseert Ardennen Camping Bertrix verschillende creatieve activiteiten. Tijdens de knutselactiviteiten gaan de kinderen bezig met het maken van verschillende leuke dingetjes. Zo wordt er een knutselochtend besteed aan het maken van vakantiekaarten, het maken van slingers om de kampeerplek te versieren, het maken van een olympische fakkel maken en nog veel meer! 

Actieve activiteiten

Natuurlijk zijn er ook actieve activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen. Het Ardennen Rangers Programma geeft elke dag de mogelijkheid elk kind om te toveren in een echte Ardennen Ranger. Ook is er elke ochtend een ochtenddans, waar je lekker wakker wordt gemaakt met dansen en muziek. Er zijn sportactiviteiten als blokjesvoetbal en slagbal, en er wordt elke avond lekker gedanst tijdens de avonddans.

Kom gezellig langs tijden Pasen

Naast deze activiteiten zit het animatieprogramma boordevol andere leuke activiteiten. Voor een compleet overzicht van de activiteiten kun je hier klikken. Dus heb je ontzettend veel zin om de paasvakantie van je leven te beleven? Boek dan nu een onwijs leuke vakantie op Ardennen Camping Bertrix! Dan zien we je met de Pasen!

Zoek & Boek - beleef het animatieprogramma op Ardennen Camping Bertrix