Beleef een angstaanjagend Halloween!

Beleef een angstaanjagend Halloween!

Op 27 oktober is het zover: Halloween in de leisteengroeven bij Bertrix. Dat klinkt niet alleen griezelig, dat is het ook! Deze vierde editie van dit Halloween spektakel heeft weer 2 nieuwe thema's om je nagels bij af te bijten.


De dag zal beginnen om 14:00 uur met het thema 'The Spooky Freaky Oz!' voor kinderen onder de twaalf MET hun ouders. Hierin zal het verhaal van Oz (met de tovenaar) op een griezelige manier tot leven komen. Je wordt hier op een heuze missie gestuurd. Je moet namelijk samen met Dorothy op zoek gaan naar de eerdergenoemde tovenaar van Oz om jouw beloning in de wacht te slepen. En denk maar niet dat dat heel makkelijk gaat, want de donkere mijn herbergt de gruwelijke, Westerse heks! 

Apocalyptisch griezelen

Voor de echte waaghalzen (vanaf 12 jaar) zal er 's avonds een apocalyptisch thema in de leisteengroeve afgespeeld worden. Hierbij zullen gasmaskers, vampieren, zombies en andere griezelwezens een rol gaan spelen. Pas maar goed op, want om elke bocht kunnen monsters je opwachten! Durf jij het aan?

Zoek & Boek - combineer Halloween in de Leisteengroeve met een bezoek aan Ardennen Camping Bertrix