Camping Bertrix sluit het jaar in stijl af!

Camping Bertrix sluit het jaar in stijl af!

Camping Bertrix gaat op 12 november haar slagbomen sluiten. Maar dit doen ze natuurlijk niet zonder het kampeerjaar in stijl af te sluiten. Met meerdere activiteiten wordt 2018 een mooi afscheid gegeven.


Genieten van wild

Allereerst kan er in de herfst weer genoten worden van het Wildseizoen. Zo kunt u naar een heerlijke herfstwandeling door de Ardennen genieten van de wildsuggesties van de chef van het park. Zo komt u heerlijk in de herfstsferen! En bovendien is er in de Belgische Herfstvakantie ook gewoon een animatieteam aanwezig. Zo weet u zeker dat uw herfstvakantie op-en-top genoten gaat worden.

Afsluiting Camping Bertrix

Hoor wie klopt daar kinderen?

Het jaar kan natuurlijk niet afgesloten worden zonder een bezoekje van de goedheiligman. Daarom komt de Sint samen met zijn pieten op 31 oktober om 14:00 uur in de horeca van Camping Bertrix om daar met alle gasten een spetterend Sinterklaasfeest te vieren. Wil je hier zeker bij zijn? Meld je dan tot 29 oktober kosteloos aan bij de receptie van het park.

Een groots sluitfeest!

Om het jaar helemaal goed af te sluiten wordt er op zaterdag een groot Gourmet georganiseerd. hier kun je samen met alle gasten het kampeerjaar op een heerlijke manier afsluiten. Er zal worden teruggeblikt op het afgelopen jaar, en een muzikale noot zal er voor zorgen dat je nog lekker even met de voetjes van de vloer kunt. 

Vaarwel 2018 en hallo 2019

Op 12 november om 12:00 uur zal de camping zijn slagboom voor d elaatste keer dit jaar sluiten om op vrijdag 29 maart 2019 om 09:00 uur weer open te gaan. In de tussentijd kun je natuurlijk, op afspraak, je eigen stacaravan bezoeken. 

Wil je niets missen van de afsluiting van het kampeerjaar op Camping Bertrix? Boek dan nu jouw kampeervakantie op Camping Bertrix, en maak het mee!

Zoek & Boek - Kom naar de afsluiting van het kampeerjaar op Ardennencamping Bertrix