Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ...

Voor een comfortabel verblijf op Ardennen Camping Bertrix staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Ardennen Camping Bertrix ontvang je informatie waar ook alle belangrijke gegevens in staan over Ardennen Camping Bertrix, het verblijf en de omgeving.


Receptie

Gedurende het jaar heeft de receptie van Ardennen Camping Bertrix wisselende openingstijden. In het laagseizoen is de receptie elke dag van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur geopend. Gedurende het hoogseizoen wordt dit uitgebreid 09:00 uur tot 19:00 uur. De actuele openingstijden van de receptie kun je  ter plaatse opvragen. Mocht je later willen aankomen dan 17:00 uur dan is het gewenst dat je dit aangeeft bij je reservering. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht op de receptie voor al je vragen.

 

Aankomst en vertrek 

 • Kampeerplaatsen: check-in vanaf 13:00 uur, check-out voor 12:00 uur
 • Huuraccommodatie check-in vanaf 16:00 uur, check-out voor 10:00 uur

 

Algemene kosten huuraccommodaties en kampeerplaatsen

 • Reserveringskosten:  € 17,50
 • Voorkeurskosten:  € 25,- voor een kampeerplaats, huurtent of houten hut en € 35,- voor een stacaravan.
 • Annuleringsfonds: 5,5% van het totaalbedrag en € 5,00 administratiekosten
 • Toeristenbelasting en ecotax: € 1,35 per persoon per nacht
 • Dagbezoeker (zonder overnachting): € 5,00 per persoon

 

Bijkomende kosten huuraccommodaties

 • Lakenpakket (verplicht): € 10,50 per persoon
 • Eindschoonmaak stacaravans (verplicht): € 45,00 per stacaravan
 • Eindschoonmaak overige accommodaties (verplicht): € 35,00 per accommodatie
 • Verbruik gas/water/elektriciteit: € 8,00 per nacht
 • Huisdier (maximaal 1): € 7,50 per nacht
 • Toeslag vertrek na 10:00 uur: € 20,00 per accommodatie *

* Op basis van beschikbaarheid

 

Verhuurartikelen huuraccommodaties *

 • Babypakket met bed, bad en stoel:  € 4,50 per nacht

* Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid

 

Bijkomende kosten kampeerplaatsen

 • Elektriciteit (verplicht): € 6,00 per nacht
 • Bijzettent/partytent (maximaal 2x2m): € 3,00 per tent per nacht
 • Huisdier (maximaal 1): € 4,00 of € 5,00 per nacht, afhankelijk van de periode
 • Toeslag check-out na 12:00 uur: € 10,00 per kampeerplaats * 

* Op basis van beschikbaarheid

 

Verhuurartikelen kampeerplaatsen *

 • Babypakket met bed, bad en stoel:  € 4,50 per nacht

* Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid

 

Betalingsmogelijkheden

Op Ardennen Camping Bertrix kan op de receptie met creditcard, pin en contant geld betaald worden. In het restaurant en de bar kan met pin en contant geld betaald worden. Pinnen is mogelijk vanaf een bedrag van € 10,00. In de winkel kan enkel met contant geld betaald worden. 

 

Betalingstermijnen

Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 50% van de totale huursom direct te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag dient 4 weken voor de datum van aankomst door de camping ontvangen te zijn. Bij reservering binnen 4 weken dient het totaal verschuldigde bedrag gelijktijdig met de reservering te worden overgemaakt. Bij overschrijding van de betalingstermijnen behoudt Ardennen Camping Bertrix zich het recht voor administratiekosten in rekening te brengen c.q. de reservering te annuleren.

 

Huisdieren

Op Ardennen Camping Bertrix zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. Tussen 11-7 en 18-8 is maximaal 1 huisdier toegestaan. In de huuraccommodaties is één huisdier per accommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. Huisdieren dienen te allen tijde aangelijnd te zijn. De kosten voor een huisdier bedragen bij een reservering van een huuraccommodatie het gehele jaar (met uitzondering van arrangementen) € 7,50 per nacht. Voor kampeerplaatsen geldt, afhankelijk van de periode van het jaar, een bedrag van € 4,00 tot € 5,00 per nacht.

 

Daggasten/bezoekers

Op Ardennen Camping Bertrix zijn daggasten en bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 5,00 per dag. Indien zij willen overnachten, dienen zij bij verblijf op een kampeerplaats het extra persoonstarief (€ 4,00 tot € 7,00 per persoon per nacht, afhankelijk van de periode) en de toeristenbelasting (€ 1,25 per persoon per nacht) te betalen. Indien zij blijven overnachten in een huuraccommodatie betalen zij de kosten voor een lakenpakket (€ 7,50 per persoon) en de toeristenbelasting (€ 1,25 per persoon per nacht). 

 

Internet/WiFi

Op Ardennen Camping Bertrix kun je rondom de horeca-voorzieningen gratis gebruik maken van WiFi.

 

Parkeren

Op Ardennen Camping Bertrix is één auto bij de kampeerplaats/accommodatie toegestaan. Overige auto's dienen op de bezoekersparkeerplaats geparkeerd te worden.

 

Zwembad

Ardennen Camping Bertrix heeft een heerlijk verwarmd buitenzwembad met voor de kleinsten een apart peuterbad met glijbaan en waterattractie. Rond het zwembad staan ligstoelen waar je heerlijk tot rust kunt komen. Vanaf het zonneterras van restaurant Les Amis de l'Ardenne kijk je uit over het zwembad en de Belgische Ardennen. Het zwembad is dagelijks geopend van half mei tot half september. De actuele openingstijden worden ter plaatse gepubliceerd. 


Horeca en winkel

Ardennen Camping Bertrix beschikt over een restaurant, een bar en een winkel. Het restaurant en de bar zijn in het hoogseizoen en tijdens de vakantieperiodes dagelijks geopend. De winkel is altijd dagelijks geopend met de belangrijkste producten. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. Voor de actuele openingstijden kun je terecht bij de receptie.