Groepen

Met een groep verblijven

op Ardennen Camping Bertrx

Ardennen Camping Bertrix beschikt over veel eersteklas voorzieningen om invulling te geven aan een groepsuitje.


Of je nu alleen op zoek bent naar een plek om te verblijven, of dat je wensen hebt om het verblijf uit te breiden met horeca, activiteiten en excursies, je kunt bij deze topcamping terecht. Voor een reünie met familie of vrienden, een jubileum van je bedrijf of een evenement met je vereniging is Ardennen Camping Bertrix een aanrader.

Verblijf
Ardennen Camping Bertrix heeft in de laatste jaren haar verblijfsmogelijkheden uitgebreid met luxe stacaravans waaronder het type Flores voor vier en zes personen  en het type Tamaris voor zes personen. Dat betekent dat je meerdere stacaravans kunt huren. De stacaravans staan bij elkaar en dat is natuurlijk extra plezierig wanneer je met een groep de camping bezoekt. Maar ook kampeerverenigingen uit binnen- en buitenland kunnen als groep bij elkaar staan en gebruik maken van goede faciliteiten zoals de moderne en verwarmde sanitairgebouwen.

Horeca
De bar en het restaurant zijn twee aan elkaar grenzende zalen, waarvan eenvoudig één grote zaal gemaakt kan worden. Op deze manier ontstaat een horecagelegenheid die plaats biedt aan ongeveer 180 personen. Maar ook voor kleinere groepen, vanaf zes personen, kun je een offerte op maat aanvragen. Samen met de kok zijn de mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner opgesteld en worden speciale suggesties gedaan. Je kunt kiezen voor een buffet, een diner of een barbecue op het grote terras met uitzicht op het zwembad en de groene heuvels.

Activiteiten
Op Ardennen Camping Bertrix is een groot multifunctioneel sportveld, waar activiteiten kunnen worden georganiseerd. Daarnaast zijn er jeu de boules banen en een overdekte recreatieruimte. De mooiste wandelingen maak je samen met ervaren wandelgidsen. Het buitensportbedrijf Cap Nature biedt vanaf de camping een breed scala aan buitensportactiviteiten aan. In het bos bij de camping is een survival parcours uitgezet. Ook aan de kleinere kinderen is gedacht: Ardennen Camping Bertrix realiseerde een kinderspeelbos met een klim- en klauterparcours.

Het aanbod is zo divers dat Ardennen Camping Bertrix geschikt is voor zowel een groepsuitje van gezinnen met kinderen als een uitstap met uitsluitend volwassenen. Voor vragen, opties of een vrijblijvende prijsopgave kun je contact opnemen met de Nederlandstalige medewerkers:

Telefoon in België: 061 41 22 81 | Telefoon in Nederland: 070 89 00 644 |  Email: info@campingbertrix.nl