v.a. € 315 Houten hut huren

Houten hut 4 personen

  • 2 aparte slaapkamers
  • Gebruik sanitair op de camping
  • Kookgelegenheid en koelkast
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, lakenpakketten, schoonmaakkosten, verbruik gas/water/elektriciteit en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Houten hut of chalet huren

Op Camping Bertrix

De Houten Chalets zijn het nieuwste type accommodaties die te huur worden aangeboden op Ardennen Camping Bertrix. Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen, beschikken over 2 slaapkamers en buiten over een tuin met picknick tafel.

De Ardennen Hut is al jaren geliefd bij gasten die de voorkeur geven aan een basic accommodatie. De natuurlijke uitstraling van beide typen accommodaties maakt deze huuraccommodatie bij uitstek geschikt voor een vakantie op deze camping in de Ardennen.

 

Houten hut