Horeca

Horeca

Op Ardennen Camping Bertrix

Met een bar, een restaurant, een frituur en een groot zonneterras biedt Ardennen Camping Bertrix haar gasten uitstekende mogelijkheden om te genieten van heerlijke drankjes en maaltijden.


Tijdens jouw vakantie in de Ardennen horen gemak en ontspanning centraal te staan, dus laat je bedienen in de bar en het restaurant van de camping en beleef het ultieme vakantiegevoel!

Restaurant
Het restaurant en de bar op Ardennen Camping Bertrix zijn warm aangekleed met producten uit de streek zoals hout en leisteen. In deze aangename ambiance kun je een keuze maken uit verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor een heerlijke maaltijd hoef je de camping niet met de auto te verlaten en dat is natuurlijk ideaal wanneer je tijdens een diner in het restaurant wilt genieten van goede wijnen en bieren.

Veelzijdige en sfeervolle bar
De bar op Ardennen Camping Bertrix is niet alleen de plek die je bezoekt voor een goed glas wijn of een speciaal Belgisch biertje. In de bar is namelijk een ‘huiskamer’ gecreëerd met een televisie en een bibliotheek. Je kunt in de bar gebruik maken van gratis WiFi. Tijdens de schoolvakanties treden hier artiesten op en organiseert het recreatieteam allerlei activiteiten.

Geweldig zonneterras
Het terras van de bar is zonder twijfel één van de populairste plaatsen om te vertoeven. De geweldige ligging op het zuiden en het panoramische uitzicht op de zwembaden, de speeltuin en de prachtige omgeving hebben niet voor niets een enorme aantrekkingskracht op de gasten van Ardennen Camping Bertrix. Hier geniet je optimaal van de zon, een drankje, een hapje… oftewel van een heerlijke vakantie.

Frituur
De frituur op Ardennen Camping Bertrix geeft de mogelijkheid om bij de accommodatie of kampeerplaats te eten zonder dat je hoeft te koken. Bij de frituur kun je terrecht voor verschillende afhaalmaaltijden zoals snacks en pizza’s. I.v.m. personeelstekort door covid-19 gesloten gedurende de maanden juli en augustus 2021. Ter vervanging staat er wel minimaal 3 avonden per week een snackkar bij het sportveld in het hoogseizoen.


  Terras met uitzicht op het zwembad  Restaurant