Sanitair

Sanitair

Op Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix heeft verspreid over de camping vijf sanitairgebouwen staan. Dat betekent dat je nooit ver hoeft te lopen, waar je ook op de camping staat.


De ANWB inspecteurs beoordeelden het sanitair van Ardennen Camping Bertrix met een 8,8. Naast toiletten en douches vind je ook cabines met een wastafel en elektriciteitsaansluiting. Het biedt kampeerders de nodige privacy.

Vrolijk kindersanitair
In het centraal gelegen sanitair gebouw van Ardennen Camping Bertrix, dat onderdeel uitmaakt van het hoofdgebouw, is bovendien een speciaal baby- en kindersanitair gerealiseerd. Door de verhoogde douches hoeven ouders niet meer te bukken en ook de kinderen vinden het reuze interessant om op deze verhoging te staan. De wasbakken zijn geplaatst op verschillende hoogtes, zodat broertjes en zusjes naast elkaar hun handen kunnen wassen of tanden kunnen poetsen.

Wasmachines en droger
Wanneer je langer dan een paar dagen op Ardennen Camping Bertrix verblijft komt wellicht een moment dat je je  kleding en/of handdoeken wilt wassen. In het centraal gelegen sanitair gebouw staan vijf wasmachines en drogers, waarvoor u een muntje en wasmiddel bij de receptie kunt kopen.

Camper verzorgingsstation
Het aantal mensen dat tegenwoordig met een camper of kampeerwagen op vakantie gaat is enorm toegenomen. Dat was voor Ardennen Camping Bertrix een belangrijke reden om ook de sanitaire voorzieningen voor campers uit te breiden. Niet ver van de gedeeltelijk verharde camperplaatsen is een speciaal camper verzorgingsstation gelegen. Hier kun je eenvoudig de watertanks vullen en vuil water storten.