Sport

Sporten

Op Ardennen Camping Bertrix

Liefhebbers van sport zullen zich op Ardennen Camping Bertrix snel thuis voelen. De camping biedt immers een groot aantal sportfaciliteiten aan. Alle sportvoorzieningen op de camping zijn gratis! Let op: Sportactiviteiten die uitgevoerd worden door de outdoor-organisatie Cap Nature zijn wel tegen betaling.


Gasten van Ardennen Camping Bertrix hoeven niet te betalen voor het gebruik van de sportvoorzieningen. Ze zijn helemaal gratis! Enkel de activiteiten die uitgevoerd worden door de outdoor-organisatie Cap Nature zijn tegen betaling.

Tijdens je verblijf kun je een wedstrijdje spelen met je kinderen of met je nieuwe buurman. Het is ook leuk om deel te nemen aan het uitgebreide sportprogramma dat gedurende de meeste schoolvakanties wordt georganiseerd op Ardennen Camping Bertrix. De mogelijkheden voor een sportieve vakantie liggen binnen handbereik.

Voetbalveld op de camping
Vlakbij het centrumgebouw van Ardennen Camping Bertrix ligt een groot multifunctioneel sportterrein. Eén van de populairste sportvelden is het voetbalveld. Nagenoeg iedere dag, vaak van ’s ochtends tot ’s avonds, wordt gevoetbald door zowel kinderen als volwassenen. Hier worden partijtjes gespeeld en ontstaan nieuwe vriendschappen.

Basketbalveld op de camping
Ook het basketbalveld maakt onderdeel uit van het multifunctionele sportterrein. Geïnspireerd door wereldberoemde basketbalspelers, wordt hier geoefend op de meest spectaculaire dunks. Basketbal is daarnaast een sport van precisie en balgevoel. Wie slaagt erin om de mooiste driepunters te maken?  

Tennisbanen op de camping
Ardennen Camping Bertrix beschikt over twee tennisbanen. Ook voor de tennisbanen wordt geen huur gevraagd, de tennisbanen zijn altijd vrij te gebruiken. Bij de receptie worden ook tennisrackets en ballen verhuurd.

Tafeltennistafels op de camping
Zowel in de overdekte recreatieruimte als buiten op het multifunctionele sportterrein kunt u een partijtje tafeltennis spelen. Een echt campingspel is tafeltennis rond de tafel. Zo kunnen meerdere spelers tegelijk meedoen en het ziet er vaak spectaculair uit. Alle deelnemers maken iedere ronde opnieuw kans om in de finale te komen.

Jeu de boules banen op de camping
Ardennen Camping Bertrix heeft een speciale band met de sport jeu de boules. Vele gasten spelen dit spelletjes graag  en de  8 jeu de boules banen op Ardennen Camping Bertrix worden dan ook bijzonder gewaardeerd.

Zwembaden op de camping
Ardennen Camping Bertrix beschikt over een groot zwembad van ruim 300 m². Het 25 meter bad is ideaal om in je eigen tempo je baantjes te zwemmen. Maar het zwembad met een maximale diepte van 1.38 m is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld waterpolo.

Outdoor op de camping
De mogelijkheden voor een actieve vakantie beperken zich niet tot de hierboven genoemde sportvoorzieningen. Op Ardennen Camping Bertrix en in de  directe omgeving worden immers ook tal van buitensportactiviteiten aangeboden. Zo is op de camping een paintball terrein en is een Rangerpiste gerealiseerd, een uitdagend survival parcours voor kinderen en volwassenen. Op een paar kilometer van de camping kun je kanovaren over de rivier de Semois, die hier tussen de heuvels van de Ardennen kronkelt.

Voetbal  Tennis  Tafeltennis
Buitensport  Survival Parcours