Kinderen

Plezier voor kinderen

Op Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix heeft centraal op de camping een leuke speeltuin voor kinderen. De verschillende speeltoestellen bestaan o.a. uit glijbanen, schommels en klimrekken.


De speeltoestellen zijn in het zand geplaatst. Dat is niet alleen veilig, maar hierdoor kunnen de kinderen ook in het zand spelen en zandkastelen bouwen.

Speeltuin in het bos van Ardennen Camping Bertrix
De speeltuin in het bos op Ardennen Camping Bertrix staat garant voor onbeperkt speelplezier. De kinderen spelen in het water, maken een mooie hut of bouwen dammetjes in het beekje. Samen met hun vriendjes gaan ze op zoek naar takken en mooie bladeren. Ook de mascotte Felix de Vos voelt zich natuurlijk thuis in het bos en komt af en toe tevoorschijn!

Survival voor kleine kinderen
De teleurstelling is vaak groot wanneer kinderen (nog) niet mee mogen doen aan verschillende buitensportactiviteiten. Ze zijn te jong of nog te klein. Ardennen Camping Bertrix heeft hiervoor de oplossing: de camping bouwde een uitdagend, maar vooral veilig survivalparcours met speeltoestellen voor kleinere kinderen. Het klim- en klauterparcours volgt een afwisselend traject met touwladders, muurtjes, bruggen en tunnels.

Ardennen Rangers in het speelbos
Op Ardennen Camping Bertrix kunnen kinderen een Ardennen Ranger worden. Hiervoor is een speciaal activiteitenprogramma ontwikkeld waarbij natuurbeleving centraal staat. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere het bos, de waterwereld, het dierenrijk en “de uitdaging”. Vanzelfsprekend vinden veel Ardennen Ranger activiteiten plaats in het kinderspeelbos!

Speeltoestel in de recreatiezaal
Ardennen Camping Bertrix heeft ook een speeltoestel geplaatst in de overdekte recreatiezaal. Bij minder weer kunnen de kinderen hier spelen. De recreatiezaal met prachtige muurschilderingen van o.a. Felix de Vos is een belangrijke verzamelplek voor de activiteiten van het recreatieteam. In deze zaal staat bovendien ook een tafeltennistafel.

  Tafeltennis  Survival Parcours