Zwembad

Verwarmde zwembaden

Op Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix is een camping met twee grote verwarmde buitenzwembaden (25°C). Met een oppervlakte van >300 m² is het zelfs de camping met het grootste zwembad in de Belgische Ardennen.


Voor de jongste bezoekers van Ardennen Camping Bertrix is bovendien een leuk peuterzwembad met een glijbaan. De openingstijden van de zwembaden zijn van 1 mei tot half september.

Zwembad voor peuters

Op Ardennen Camping Bertrix is een heerlijk verwarmd peuterzwembad aanwezig. Kleine kinderen hebben veel plezier in het zwembad met de glijbaan en een waterattractie. Het zwembad maakt van een zomerse dag een spetterende belevenis. Ten behoeve van de veiligheid van de kinderen ligt het peuterzwembad gescheiden van het grote zwembad. Ook rond het peuterzwembad staan ligstoelen, zodat je  kunt toekijken terwijl de kinderen in het water spelen en plezier maken.

Relaxen bij het zwembad

Het grote verwarmde buitenzwembad op Ardennen Camping Bertrix is zeer geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. Heerlijk om in te spelen maar natuurlijk kunt u in het zwembad ook heerlijk ontspannen uw baantjes trekken. De zwembaden zijn centraal gelegen en omgeven door een mooi zonneterras met comfortabele ligstoelen.