Camping de Chênefleur is een gemoedelijke, parkachtige camping in de Belgische Ardennen aan de rivier de Semois. In de zomermaanden is het een gezellige familiecamping met een groot aanbod aan activiteiten. In het voor- en naseizoen is het genieten van de rust en de natuur. Vanaf deze ANWB charme camping in België kun je de Ardennen en de minder bekende Gaumestreek ontdekken. Ook Frankrijk en Luxemburg zijn vlakbij.

Het ‘land van Gaume’ kenmerkt zich door een aangenaam microklimaat en een glooiend landschap. Nabij de camping is er van alles te ondernemen:  de Abdij van Orval, de citadel van Montmédy, het kasteel van Bouillon. Naast een mooie kampeerplaats, eventueel aan rivier de Semois, kun je ook een compleet ingerichte tent (o.a. familietenten), een luxe stacaravan of een gezellige kampeerbungalow huren op camping de Chênefleur. In het voorjaar van 2019 worden er 4 nieuwe Grand Large stacaravans geplaatst. De rivier de Semois stroomt direct langs deze camping in de Gaume en staat garant voor urenlang speelplezier: Het ontdekken waard!


Populaire accommodaties

Alle kampeerplaatsen

Parkachtig aangelegde camping, waardoor allerlei verschillende kampeerplaatsen in het groen zijn ontstaan. Wat ze gemeen hebben is dat alle plaatsen heel mooi gelegen zijn en uitstekend onderhouden.

Stacaravans

Comfortabele stacaravan huren met ruime staanplaatsen met grasveld, tuinset en ligbed waardoor je lekker van de zon kunt genieten. Ook in het voor- en najaar te boeken.

Huurtenten

De tenten op Camping de Chênefleur bieden je de mogelijkheid om te kamperen in een tent zonder de moeite van vervoer en het opzetten. De Bungalowtenten en BestCamp Familietenten zijn compleet ingericht.


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Wandelen Wandelen
Kanoën Kanoën

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Charme Ardennen camping aan een rivier
  • Beschutte ligging in de Gaumestreek
  • Ruime kampeerplaatsen van 100 m² plus
  • Tamaris/Grand Large 3 huurstacaravans
  • Uitstekend sanitair (kindersanitair) met warme douches
  • Verwarmd zwembad met peuterbad (geopend vanaf mei)
  • Animatie en recreatie in hoogseizoen
  • Gratis WiFi bij Horeca (geschikt voor WhatsApp en mail)
  • Huisdieren toegestaan op kampeerplaatsen
  • Nabij Luxemburg stad, Florenville en Bouillon
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping de Chênefleur

De partners van Camping de Chênefleur

Pasar
Belgisch Verkeersbureau - Wallonië - Brussel