Animatie

Animatie

Op Camping de Chênefleur

In de zomerperiode en de meeste schoolvakanties biedt het recreatieteam op camping de Chênefleur een afwisselend programma aan. Leuk om actief aan deel te nemen of om naar te kijken: sport, spel, shows en een programma op maat voor de kinderen. Zo wordt uw vakantie op camping de Chênefleur een onvergetelijke belevenis!


Tijdens de voorjaarsvakanties en in de zomer zijn er veel activiteiten te beleven op Camping de Chênefleur. Sommige activiteiten worden gepland onder voorbehoud van weersomstandigheden. Indien je actief wenst deel te nemen aan één van onze activiteiten of themadagen, kun je je tijdens je vakantie bij het recreatieteam komen opgeven als vrijwilliger! Uiteraard mag je een leuke outfit meebrengen voor de Circusdag. En ook hebben we enthousiaste gasten nodig voor onze spooktocht!


Programma's

Zodra de programma's voor 2019 bekend zijn, zullen deze op deze pagina getoond worden. 

Meeleeftheater
Wie gaat er mee naar het meeleeftheater? Elke avond om zeven uur worden de kinderen opgehaald. Op het podium van de camping vertellen ze met zang en dans wat ze die dag hebben meegemaakt!

Creatief
In de weer met papier, schaar en lijm, maar ook met takken en touwen om vlotten en hutten te bouwen in het bos. Leuk!

Themadagen en evenementen
Op Chênefleur worden deze zomervakantie Magicdagen en Spooktochten georganiseerd. Jaarlijkse hoogtepunten waar sommige gasten zelfs hun vakantieplannen op af stemmen! U vindt de data van van de Magicdagen en Spooktochten in bovenstaande evenmentenkalender. 

Tochten
Ontdek de omgeving van de camping met een speur- of wandeltocht. De kinderen vinden dit vaak een feest en u komt op plekken waar u anders nooit gekomen zou zijn.

Spel
Spellen zoals het Moordspel en het Smokkelspel zullen deze zomer weer zorgen voor plezier voor tien op de camping!

Ardennen Rangers
Het Ardennen Rangers programma is een uniek buitenprogramma dat op camping de Chênefleur voor kinderen aangeboden wordt. Op speelse wijze ontdekken zij allemaal leuke weetjes uit de natuur en trekken er heerlijk op uit. Lees hier alles over de Ardennen Rangers.

Sport
Sportliefhebbers hoeven niet stil te zitten op camping de Chênefleur. Speel een partijtje beachvolleybal, tafeltennis, badminton, voetbal of jeu de boules mee! 

Vissen in de Semois
Camping de Chênefleur ligt aan de rivier de Semois, waar u van eind maart tot eind september mag vissen op o.a. snoek, barbeel en witvis. Op forel vissen kan in de nabije omgeving op de rivieren de Rulles, Civanne en Breuvanne. Op camping de Chênefleur zijn visvergunningen te verkrijgen.

Genoemde periodes van de georganiseerde activiteiten zijn onder voorbehoud.