Totaal 1 accommodatie

Alle kampeerplaatsen

Aantal personenMax. 8 personen

Kampeerplaatsen huren

Op Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur is parkachtig aangelegd, waardoor allerlei verschillende kampeerplaatsen in het groen zijn ontstaan. Wat ze gemeen hebben is dat alle plaatsen heel mooi gelegen zijn en uitstekend onderhouden.  Groene hagen schermen de meeste plaatsen af waardoor je, als je dat wilt, lekker vrij kunt zitten.

De kampeerplaatsen zijn tussen de 100 en 125 m² groot en voorzien van een 6A aansluiting voor elektriciteit en gratis WIFI. Verspreid over de camping vind je verschillende watertappunten. Er zijn twee verwarmde sanitairgebouwen op de camping, zodat je nooit ver hoeft te lopen.

Je kunt kiezen voor een plek onder de bomen, op de kampeerweide of direct aan de rivier. Vooral deze plekken aan de rivier zijn zeer populair, dus reserveer tijdig!! Maar waar je ook staat met je tent, caravan of camper  op camping de Chênefleur, je hebt altijd een schitterende kampeerplaats!

Kamperen met de tent
Op camping de Chênefleur kun je je tent neerzetten op kampeerplaatsen waar iedere kampeerder van droomt. Heerlijk tussen de bomen, in het groen, op een veld of aan de rivier. Met prima voorzieningen  onder handbereik kun je genieten van een heerlijke vakantie in een schitterende omgeving!

Kamperen met de caravan of camper
Ook voor kampeerders met een caravan of camper zijn  er op camping de Chênefleur de mooiste plekken beschikbaar. Alle kampeerplaatsen hebben aansluiting voor elektriciteit,  zijn mooi ruim en  vlak. Er is een aparte uitstortplaats voor uw chemisch toilet. Vooral in het voor- en naseizoen zijn er veel caravans op camping de Chênefleur te vinden!

Kampeerplaatsen