v.a. € 129 Kampeerplaats

Kampeerplaats

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère
Meer informatie
v.a. € 129 Camperplaats

Camperplaats

  • Oppervlakte tussen de 100 en 125 m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère
  • Verharde ondergrond
Meer informatie
v.a. € 141 Kampeerplaats bij de rivier

Kampeerplaats bij de rivier

  • Oppervlakte tussen de 100 en 120 m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor kamperen zijn op basis van twee personen. De prijzen zijn exclusief € 18,50 reserveringskosten, € 1,25 toeristenbelasting p.p.p.n. en € 3,50 elektra per plaats per nacht. De prijs voor een extra persoon varieert per periode.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00  - 17.30 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kamperen op Camping de Chênefleur

op Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur is parkachtig aangelegd, waardoor allerlei verschillende kampeerplaatsen in het groen zijn ontstaan. Wat ze gemeen hebben is dat alle plaatsen heel mooi gelegen zijn en uitstekend onderhouden.  Groene hagen schermen de meeste plaatsen af waardoor je, als je dat wilt, lekker vrij kunt zitten.

De kampeerplaatsen zijn tussen de 100 en 125 m² groot en voorzien van een 6 Ampère aansluiting voor elektriciteit en gratis WiFi. Verspreid over de camping vind je verschillende watertappunten. Er zijn twee verwarmde sanitairgebouwen op de camping, zodat je nooit ver hoeft te lopen.

Je kunt kiezen voor een plek onder de bomen, op de kampeerweide of direct aan de rivier. Vooral de plekken aan de rivier zijn zeer populair, dus reserveer tijdig. Maar waar je ook staat met je tent, vouwwagen, caravan of camper: op camping de Chênefleur breng je altijd je vakantie door op een ruime kampeerplaats.

Kamperen