De kampeerplaatsen bij de rivier zijn ruime plaatsen van 100 tot 120 m² met elektriciteitsaansluiting gelegen aan de rivier de Semois. Vanaf de kampeerplaats heb je een mooi uitzicht op de rivier.

Camping de Chênefleur in de Ardennen is een camping direct gelegen aan de rivier de Semois. De populairste kampeerplaatsen op deze camping zijn de plaatsen bij de rivier.

Ruime kampeerplaatsen

Een kampeerplaats aan de rivier op Camping de Chênefleur is ruim van oppervlakte, tussen de 100 en 120 m² groot. De plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère. Je kunt je kampeermiddel zo plaatsen dat je uitkijkt op de rivier. Zo heb je een mooi uitzicht tijdens jouw vakantie in de Ardennen.

Rivier om in te spelen

Voor kinderen is de rivier de ideale speelplek. Tijdens het seizoen is de rivier doorgaans niet diep. Kinderen én ouders bouwen dammetjes in de rivier en zoeken met een schepnet naar visjes en andere dieren. Anderen laten zich met een luchtbed meevoeren door de stroming.

Met een visverlof, verkrijgbaar op het postkantoor, is het mogelijk om in de rivier de Semois te vissen.

Camping de Chênefleur beschikt over uiteenlopende kampeerplaatsen. Wanneer je echter op deze ANWB charme camping direct aan de rivier wilt kamperen, dan adviseren wij  om snel te reserveren.


  • Aan rivier de Semois
  • Oppervlakte tussen de 100 en 120 m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère
  • Ideale Speelplek voor kinderen