Groepen

Groepen

Camping de Chênefleur

Buiten het hoogseizoen heeft Camping de Chênefleur volop verrassende mogelijkheden voor groepen. Bedrijven, scholen en verschillende sportverenigingen zoals wandel- vis- fiets- en kanoverenigingen hebben onvergetelijke dagen beleefd op onze camping. Maar ook menig vriendclub organiseert regelmatig een lang weekend op onze camping. Voor zowel het verblijf als voor de activiteiten stellen wij graag een programma op maat samen.


Verblijf voor groepen
Hoe je met jouw groep wilt verblijven op Camping de Chênefleur, bepaal je zelf. Je kunt jouw eigen tent of caravan meenemen, maar het is ook mogelijk om op onze camping stacaravans  en/of kampeerbungalows te huren. Uiteraard kun je zelf koken, maar wij kunnen ook de maaltijden voor je verzorgen. In overleg is het mogelijk om in de bar-restaurant van de camping te genieten van een ontbijtbuffet, georganiseerde barbecue of groepsmenu.

Activiteiten voor groepen
Door samen met de groep activiteiten te ondernemen, wordt de groep nóg hechter. In de omgeving van Camping de Chênefleur zijn volop mogelijkheden; wandelen, kanoën, mountainbiken, vissen, abseilen, survival, dropping……Daarnaast zijn er tal van uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Offerte voor groepen
Heb je interesse in een compleet groepsarrangement op Camping de Chênefleur? Graag bespreken wij de wensen van jouw groep met je en stellen een offerte op maat voor je op. Stuur een mail met jouw vragen/wensen naar info@bestcamp.be of bel +31 (0)70 8900 620.