Bungalowtent 5 personen

  • 4 aparte slaapcabines
  • Sanitair op de camping
  • Geen huisdieren toegestaan
Meer informatie

Familietent 4 personen

  • 2 aparte slaapcabines
  • Sanitair op de camping
  • Hoge tenten: voldoende ruimte om overal te staan
  • Geen huisdieren toegestaan
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor huurtenten zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, lakenpakketten, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Huurtenten op Camping de Chênefleur

op Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur bied je de mogelijkheid om twee typen tenten te huren. De Bungalowtent is een ruime, lichte tent voor maximaal 5 personen. De BestCamp Familietent is een gethematiseerde tent voor gezinnen met kinderen.

De tenten op Camping de Chênefleur bieden je de mogelijkheid om te kamperen in een tent. De mooie, ruime tenten staan keurig opgezet voor je klaar op de camping, zodat je alleen nog maar je persoonlijke spullen er in hoeft te leggen. En dat hoeft niet veel te zijn, want de Bungalowtenten en Kabouter Plop Familietenten zijn compleet ingericht!

 

Huurtenten