v.a. € 383 Stacaravan IRM

Stacaravan IRM 6 personen

  • 2 aparte slaapkamers
  • Badkamer en toilet
  • Televisie
  • Geen huisdieren toegestaan
Meer informatie
v.a. € 516 Stacaravan Tamaris

Stacaravan Tamaris 6 personen

  • 3 aparte slaapkamers
  • Badkamer en toilet
  • Televisie/magnetron
  • Geen huisdieren toegestaan
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid.
De prijzen zijn exclusief € 18,50 reserveringskosten, € 1,25 toeristenbelasting p.p.p.n., € 7,- p.p. lakenpakketten en € 35,- schoonmaakkosten.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00  - 17.30 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Stacaravan huren op Camping de Chênefleur

op Camping de Chênefleur

Alle stacaravans staan op mooie en ruime plaatsen niet ver van de belangrijkste voorzieningen, zoals het zwembad. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door groene hagen. De stacaravans zijn compleet ingericht. Op het grasveld voor de stacaravan staan een tuinset en een ligbed voor je klaar, waar je lekker van de zon kunt genieten.

Niet alleen in de zomervakantie zijn de stacaravans populair. Ook in het voor- en najaar kun je aangenaam verblijven in een stacaravan op Camping de Chênefleur. Mocht het een keer wat kouder zijn, dan beschikken deze accommodaties over een kachel in de living, slaapkamers en badkamer. Aanraders zijn de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, vakantieperiodes waarin de faciliteiten, zoals het zwembad en de horeca, dagelijks geopend zijn.

Het aantal stacaravans is beperkt. Van de nieuwe Tamaris stacaravans zijn er slechts twee. Reserveer dus tijdig je stacaravan voor een heerlijke vakantie op deze vier sterren charme camping in België.

Stacaravans