Horeca

Bar en restaurant met terras

op Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur heeft vlakbij het zwembad een bar en restaurant waar je lekker kunt eten of een drankje kunt drinken. Ook op het aangrenzende terras is het aangenaam vertoeven met een ijsje, een Belgisch biertje of een kopje koffie. Hier kun je samen relaxen en genieten van een welverdiende vakantie.


Restaurant
Om lekker een hapje te eten hoef je niet de camping af, want Camping de Chênefleur beschikt over haar eigen restaurant. In dit restaurant op de camping staan heerlijke gerechten op de kaart, dus laat je verrassen door de kookkunsten van de kok. Het restaurant is in het hoogseizoen en de vakanties de gehele week geopend. In het laagseizoen kun je alleen in het weekend in het restaurant op Camping de Chênefleur terecht. Dan vind je restaurants in de dorpen vlakbij de camping.

Frituur
Op camping de Chênefleur kun je snacks of maaltijden afhalen. De frituur is in het hoogseizoen en de vakanties de hele week geopend, daarbuiten in het weekend. Dus als je na een heerlijke dag buiten even geen zin hebt om te koken, haal je de lekkerste snacks en afhaalmaaltijden op de camping.

Bar
Kom je gezellig een drankje drinken in de bar van camping de Chênefleur? Dat kan in het hoogseizoen dagelijks en in het laagseizoen ieder weekend. De Nederlandstalige medewerkers schenken graag een lekker kopje koffie of een ander drankje voor je in aan onze bar. Of wat dacht je van een heerlijk koud Belgisch biertje in de zon op het terras? Uitkijkend over de camping en het dal van de  Semois kun je dan een toost uitbrengen op een geslaagde vakantie op camping de Chênefleur.