Sport

Sporten tijdens je vakantie

op Camping de Chênefleur

De Ardennen zijn bij uitstek een omgeving om uiteenlopende sportieve activiteiten te ondernemen. Camping de Chênefleur beschikt over verschillende sportfaciliteiten en bied je de mogelijkheid om de Ardennen en de Gaume te voet, met de mountainbike of de kano te verkennen.


Activiteitenterrein
Het activiteitenterrein op Camping de Chênefleur is een plek waar kinderen zich graag verzamelen om te sporten en te spelen. Hier zijn al veel partijtjes voetbal en slagbal gespeeld. Ook het recreatieteam organiseert op het activiteitenterrein uiteenlopende activiteiten, zoals bijvoorbeeld de zeskamp of een toernooi.

Sportfaciliteiten
Camping de Chênefleur heeft op haar camping verschillende sportfaciliteiten. Populair zijn de tafeltennistafels en het beachvolleybalveld. In het zwembad worden spelletjes georganiseerd, zoals waterpolo. Bovendien is er een jeu de boules baan. De rivier De Semois zorgt voor veel waterplezier en biedt vissers de mogelijkheid om de hengel uit te werpen.

Vanaf de camping
Natuurlijk is Camping de Chênefleur ook een vertrekpunt om de schitterende omgeving te verkennen. Wandelaars weten de camping al jaren te vinden en te waarderen. Het is ook mogelijk om op de camping een mountainbike te huren en met de fiets op pad te gaan. De rivieren in de Ardennen zijn bij uitstek geschikt om te kanoën, een activiteit die ieder jaar door veel gasten wordt ondernomen. Het zijn ideale activiteiten om van de rust en de natuur te genieten.