Kindervoorzieningen

Speeltuinen en kindervoorzieningen

op Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur is een gemoedelijke camping die zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. De camping heeft naast speeltuinen en een zwembad ook een speelrivier, die direct langs de camping stroomt. Een enthousiast recreatieteam organiseert in de meeste schoolvakanties uiteenlopende activiteiten.


Speeltuin
Natuurlijk vind je op Camping de Chênefleur een speeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren. Hier kunnen ze zich heerlijk vermaken en natuurlijk nieuwe vriendjes ontmoeten. Bij de ingang van de camping, vlakbij het terras, is een leuke speeltuin maar ook verder op de camping zijn speeltoestellen voor de kinderen  geplaatst.

Kindersanitair
In één van de sanitairgebouwen vind je speciaal sanitair voor baby’s en peuters. Hier zijn alle sanitaire voorzieningen in hoogte en grootte aangepast aan de kinderen. Niet alleen van de leuke kleuren maar ook van het gemak worden kinderen én hun ouders vrolijk.

Zwembad
Voor veel kinderen is het zwembad op de camping de favoriete stek tijdens hun kampeervakantie. Naast het grote zwembad voor de wat oudere kinderen is er een ondiep kinderzwembad, zodat ook de kleinere kinderen heerlijk kunnen spelen en zwemmen in het zwembad op de camping.