Zwembad

Zwembad en rivier: volop waterplezier

op Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur heeft een verwarmd (25° C) buitenzwembad waar je lekker kunt zwemmen.


Van het zwembad wordt veelvuldig gebruik gemaakt door zowel kinderen als volwassenen. 's Morgens vroeg lekker een paar  banen trekken of heerlijk een verfrissende duik nemen. Op een warme dag vinden veel gasten het fijn om te relaxen bij het zwembad. Het zwembad op Camping de Chênefleur is geopend van eind april tot half september.

Peuter- en kinderzwembadje
Naast het grote bad is er een kinderzwembadje zodat ook de kleine kinderen op de camping veilig kunnen zwemmen. Heerlijk spetteren en spelen in het water met de andere kindertjes, terwijl vader en moeder aan de rand van het zwembad toekijken, pootje baden of ook meespelen in het water.

Activiteiten in het zwembad
Ook het recreatieteam van camping de Chênefleur is regelmatig met kinderen én volwassenen in het zwembad te vinden. Daar organiseren zij de leukste estafettes, spellen en andere activiteiten in het water. Succes verzekerd!

Rivier de Semois
MInstens zo aantrekkelijk is de rivier de Semois. Camping de Chênefleur werd niet voor niks door de ANWB genomineerd tot mooiste camping aan de rivier. Dammetjes bouwen, met een schepnet op zoek naar visjes en met een rubberboot of luchtbed op de rivier varen, dat blijft leuk voor kinderen en hun ouders.