Animatie

Animatie en recreatie

Op Camping Parc La Clusure

Parc La Clusure heeft in ruim 25 jaar een imago opgebouwd als een camping met een opzienbarend recreatieprogramma in de schoolvakanties.


Zo kan het gebeuren dat je tijdens je vakantie cowboys, fakirs, roofvogels, goochelaars, kamelen, clowns en buikdanseressen tegenkomt. Op Camping Parc La Clusure hebben kinderen en volwassenen geen tijd om zich te vervelen. Er valt altijd wel iets te beleven!

Activiteiten voor jongere kinderen
Het schuddebuiktheater laat er geen twijfel over bestaan. Hier is het iedere keer opnieuw lachen, gieren, brullen. De meest vreemde typetjes beleven de meest bizarre avonturen. Maar kinderen kunnen ook zelf in de spotlights staan tijdens de playback shows of de kinderdisco. De mascotte Doegie de Egel komt regelmatig een kijkje nemen tijdens de activiteiten. Kinderen kunnen heerlijk knutselen en tekenen tijdens de Doegieclub of met hun nieuwe vriendjes meedoen met allerlei leuke spelletjes.

Activiteiten voor oudere kinderen
Camping Parc La Clusure is ook geschikt voor gezinnen met oudere kinderen. Dankzij de uitgebreide sportfaciliteiten staan er regelmatig sporttoernooien op het programma. Tafeltennis, voetbal en volleybal zijn slechts voorbeelden. Een speciale chill out avond is alleen toegankelijk voor jongeren en tijdens deze avond luisteren zij met elkaar naar hun eigen muziek. Wanneer het na 23.00 uur stil moet zijn op de camping, is de kampvuurplaats ‘the place to be’. Een veilige plek waar de jeugd elkaar ontmoet, zonder dat het tot overlast leidt voor andere gasten. Naast het recreatieprogramma zijn ook de buitensportactiviteiten populair onder de oudere jeugd.

Activiteiten voor het hele gezin
Vanaf 17 juli worden er elke woensdag themadagen georganiseerd. Dit zijn dagen die geheel in het teken staan van een bepaald thema, zoals de USA of Wereld Record Dag. Tijdens de Western dag zijn er cowboys en indianen en is er countrymuziek en de 1001 nacht dag is een groot sprookje. Op de griezelnachten lijkt de camping te zijn overgenomen door heksen en andere griezels. Laat jezelf en je kinderen verrassen door spectaculaire shows, dansavonden en live muziek. Kortom, de themadagen zijn een feest voor iedereen!

Ardennen Rangers
Maak kennis met het buitenprogramma van de Ardennen Rangers. De kinderen maken op een speelse manier kennis met de natuur en leren hoe waardevol, leuk en interessant deze is. Vlotten bouwen, een touwbrug maken of in de bossen op zoek gaan naar sporen van herten en wilde zwijnen. Kinderen sluiten zich massaal aan bij de Ardennen Rangers.   

Animatieprogramma
Op Camping Parc La Clusure valt altijd iets te beleven! Tijdens de meeste schoolvakanties wordt een uitgebreid, origineel en een uitdagend animatieprogramma aangeboden. Buiten het hoogseizoen is er ook van alles te doen. Er worden dan activiteiten georganiseerd voor 50-plussers en wandelaars. 

 

Zodra de programma's voor de zomer bekend zijn, zullen deze ook hier gepubliceerd worden.