Kanovaren

Kanoën in de Ardennen

Vanaf Camping Parc La Clusure

Tijdens je verblijf op Camping Parc La Clusure kun je bij het buitensportbedrijf B-Adventure terecht voor het huren van een kano in de Ardennen.


Vanaf het water ervaar je de schitterende natuur van de Ardennen op een hele andere wijze. Niet voor niets is het maken van een kanotocht één van de meest geboekte activiteiten op camping Parc La Clusure.

Kanoën in de Ardennen op eigen gelegenheid
Bekende rivieren in de Ardennen, zoals bijvoorbeeld de Ourthe en de Semois, staan garant voor een leuke dag op het water voor zowel kinderen als volwassenen. Op de camping kun je kano’s huren, waarna je met de auto naar het startpunt rijdt. Vervolgens maak je op eigen gelegenheid de kanotocht door de Ardennen. Op deze manier kun je kanoën in je eigen tempo, zonder rekening te hoeven houden met anderen. Onderweg kom je schitterende plekjes tegen voor een picknick in de natuur.

Kanoën in de Ardennen met instructeurs
Kanoën in de Ardennen kan ook onder de begeleiding van ervaren instructeurs. Zij kennen de routes en weten de mooiste plekken om foto’s te maken. Natuurlijk geven zij uitleg over de kano en leren zij je de technieken van het kanovaren. In de meeste schoolvakanties maakt het kanoën onderdeel uit van het buitensportprogramma van de camping.