v.a. € 144 Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

  • Elektriciteitsaansluiting van 16 Ampère
  • Watertappunt
  • Vuilwaterafvoer
Meer informatie
v.a. € 144 Camperplaats

Camperplaats

  • Oppervlakte van circa 100 m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 16 Ampère
  • Verharde ondergrond/Camperservicestation
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor kamperen zijn op basis van twee personen.
De prijzen zijn exclusief € 18,50 reserveringskosten, € 1,50 toeristenbelasting en overige heffingen p.p.p.n. en € 4,- elektriciteit per plaats per nacht. De prijs voor een extra persoon varieert per periode.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00  - 17.30 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kamperen op Camping Parc La Clusure

op Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure ligt in het hart van de heuvelachtige Ardennen, in een vallei aan de oevers van het riviertje de L'Homme.

Ondanks de heuvelachtige omgeving zijn de kampeerplaatsen op Parc La Clusure vlak en egaal. Het kampeerterrein is gedraineerd en goed onderhouden met veel bloemen en planten. De ruime kampeerplaatsen zijn standaard uitgerust met een watertappunt en een electriciteitsaansluiting van 16 Ampère. Tegen betaling is satelliettelevisie beschikbaar. Er zijn drie sanitairgebouwen met o.a. vloerverwarming, vrolijk kindersanitair met handige babyruimte, sanitair voor senioren en minder validen.

De kampeerplaatsen voor caravans, vouwwagens en tenten zijn verspreid over het terrein gelegen, dus je hebt de keuze waar je wilt staan: kamperen bij de dijk vlakbij de rivier, met uitzicht op de speeltuin of vlakbij het zwembad. Comfortabel kamperen is op Parc La Clusure het hele jaar mogelijk, dus ook in de winter.

Kamperen