Naast kampeerplaatsen heeft Camping Parc La Clusure ook camperplaatsen, speciaal voor de vakantiegangers met een kampeerauto. Voorzien van luxe kun je heerlijk genieten op één van de mooiste plekken in de Ardennen.

Verharde ondergrond
Deze camperplaatsen hebben een verharde ondergrond die is voorzien van grondmatten. Deze grondmatten zorgen voor stevigheid en stabiliteit. Bovendien zijn de grondmatten voorzien van gras waardoor je kunt genieten van een groene omgeving. De camperplaatsen met verharde ondergrond zijn ongeveer 100m² en beschikken over 16 ampère electriciteitsaansluiting. Ideaal voor een vakantie met een kampeerauto!

Camperservicestation
Camping Parc La Clusure beschikt over een camperservicestation waardoor kamperen met een camper toegankelijk is. Het geeft de gelegenheid om vuilwatertanks te legen en vers drinkwater in te slaan. Voor sanitaire voorzieningen kun je terecht in één van de moderne sanitair gebouwen.

Uitstekende locaties
De camperplaatsen liggen verspreid over de camping op uitstekende locaties. Met een mooi uitzicht, dicht bij het sanitair gebouw, in de zon of in de schaduw. Afhankelijk van jouw voorkeur krijg je een uitstekende camperplaats toegewezen.


  • Oppervlakte van circa 100m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • Verharde ondergrond
  • Camperservicestation
  • Moderne sanitairgebouwen